Η Ombrela Thessaloniki παρουσιάζει το: BAR σε καλό μας! Μια κωμωδία μεταμφιέσεων του ταλαντούχου Ερνέστο Βουτσίνου – ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΦΟΡΑ
Η Ombrela Thessaloniki παρουσιάζει το: BAR σε καλό μας! Μια κωμωδία μεταμφιέσεων του ταλαντούχου Ερνέστο Βουτσίνου! Η παράσταση παίζεται σχεδόν 10 χρόνια στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία! Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη σε διασκευή για 2 σε σκηνοθεσία Αντώνη Σιώπκα.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στην Ομπρέλα!
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ
LIKE & SHARE ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ GR4YOU
ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Οι τυχεροί θα λάβουν σχόλιο το Σάββατο το πρωί  !

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Δημήτρης πρόσφατα κληρονόμησε ένα νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της πόλης μετά τον θάνατο του θείου Αριστείδη. Το μαγαζί του θείου όμως τα τελευταία 42 χρόνια έχει πάρει την κατηφόρα. Τελευταία ελπίδα του Δημήτρη για την ανάκαμψη του τζίρου είναι ο διπλανός του από την έκτη δημοτικού τον οποίο συνάντησε μετά από χρόνια σε ένα facebook reunion. Ο συμμαθητής του, ο Ερνέστος, είναι άνεργος τα τελευταία 14 χρόνια και αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση του Δημήτρη για συνεργασία, αφού δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει στη ζωή του. Οι προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει στο μαγαζί πολλές. Αρχαίες τραγωδίες, ελληνικός κινηματογράφος, σαπουνόπερα επιστημονικής φαντασίας και κοουτσινγκ τεστοστερόνης οι επικρατέστερες!

Παίζουν:
Αντώνης Σιώπκας
Σταύρος Βαφειάδης

Σκηνοθεσία:
Αντώνης Σιώπκας

Κοστούμια:
Σοφία Ρωμαίου

Ώρα Έναρξης: 21:00
Είσοδος 5€ + Ελάχιστη κατανάλωση 6€
#ombrelathessaloniki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *