ΚΟΘ_The Beethoven Pastoral Project (διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα)

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

The Beethoven Pastoral Project’

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κ.Ο.Θ. για όλη την οικογένεια, από το διαδίκτυο

Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, το διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κ.Ο.Θ. ‘The Beethoven Pastoral Project’ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ορχήστρας (www.tsso.gr), τις σελίδες της σε Facebook, Instagram και Twitter, καθώς και το κανάλι της στο Youtube. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε πέντε (5) επεισόδια που θα παρουσιάζονται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. Παρουσιάζει η υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Κ.Ο.Θ., Γεωργία Καραντώνη.

Το The Beethoven Pastoral Project’ καλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι γνωριμίας με την Ποιμενική Συμφωνία του Μπετόβεν. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει ένα μουσικό απόσπασμα από τα αντίστοιχα πέντε μέρη της συμφωνίας, μέσα από τη ζωντανή ηχογράφηση της τελευταίας συναυλίας που έδωσε η Κ.Ο.Θ. πριν τις ακυρώσεις εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού, στις 28 Φεβρουαρίου 2020, υπό τη μουσική διεύθυνση του Christoph Poppen.

Στο σημερινό επεισόδιο, με τίτλο ‘Ακούμε μουσική και ζωγραφίζουμε’, τα παιδιά καλούνται να εμπνευστούν από τη μουσική του πρώτου μέρους της Ποιμενικής Συμφωνίας, το Allegro ma non troppo – ‘Αισθήματα ευτυχίας που ξυπνά η εξοχή’ και να ζωγραφίσουν εικόνες από τη φύση. Οι ζωγραφιές αυτές μπορούν να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση schools@tsso.gr ώστε να γίνει μία έκθεση από αυτές.

Μία παραγωγή της Κ.Ο.Θ. με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού

Κ.Ο.Θ.

www.tsso.gr

Facebook @thessalonikistatesymphonyorchestra

Instagram @tssoofficial

Twitter @ThesOrchestra

Youtube @TheTsso

#ΚΟΘγιαόλητηνοικογένεια

ΧΟΡΗΓΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Κ.Ο.Θ.: Mediterranean Palace Hotel, Grand Hotel Palace
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κ.Ο.Θ.: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, ΓΠρόγραμμα, 958 FM, 102 FM, TV100, FM100, Καθημερινή, Χρώμα 105.8 fm, Cityportal, we post, gr4you

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *