Το Μουσείο είμαι εγώ | Ενισχύω το ΜουσείοΣχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙ

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μπορεί να παραμένει προς το παρόν κλειστό για το κοινό αλλά εξακολουθεί να προσφέρει τις ψηφιακές συλλογές του  και τις διαδικτυακές του δραστηριότητες δωρεάν.

Ζητάμε τη στήριξή σας, με την εκστρατεία «Το Μουσείο είμαι εγώ | Ενισχύω το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης» ώστε να μπορέσουμε να σας υποδεχτούμε μόλις επαναλειτουργήσουμε σε ένα πλήρως λειτουργικό Μουσείο, για να απολαύσετε τη μόνιμη συλλογή του, τα εκπαιδευτικά του προγράμματα και τις πολυσχιδείς του εκδηλώσεις.

Ζητάμε τη στήριξή σας, για να μπορέσει το Μουσείο να ανταπεξέλθει σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από το κλείσιμό του.

Ζητάμε τη στήριξή σας, ώστε να είμαστε όλοι εκεί για να σας υποδεχτούμε ξανά, σύντομα!

Τρόποι Ενίσχυσης

  1. 40€ – Γίνε μέλος του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (Δείτε τα προνόμια των μελών εδώ).
  2. 40€ – Αγόρασε τη συμμετοχή σου σε ένα πακέτο τεσσάρων ξεναγήσεων/εκπαιδευτικών περιπάτων και σου προσφέρουμε ακόμη μια συμμετοχή δωρεάν (Αναλυτικά οι περίπατοι & ξεναγήσεις εδώ)
  3. 30€ – Αγόρασε ένα πακέτο 10 εισιτηρίων για εσένα την οικογένεια σου και τους φίλους και σου προσφέρουμε ακόμα 5 δωρεάν
  4. 12€ – Αγόρασε τη συμμετοχή σου σε ένα από τα παιδικά εργαστήρια που διοργανώνουμε και σου προσφέρουμε ακόμη μια συμμετοχή δωρεάν (Αναλυτικά τα εργαστήρια εδώ)
  5. Ενίσχυσέ μας με οποιαδήποτε χρηματική δωρεά, ανεξαρτήτως μεγέθους!

*Σε όλους τους δωρητές θα αποσταλούν αναμνηστικά δώρα.

Για να μάθεις πως μπορείς να βοηθήσεις αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας εδώ.

Επικοινώνησε μαζι μας:

W: www.ekedisy.gr

E: info@ekedisy.gr

T: 2103250341

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *