Το ΚΘΒΕ ανοιχτό στην κοινωνία. Παράδοση 100 στολών στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

To Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στον κοινωνικό του ρόλο και δημιουργεί περισσότερες στολές για γιατρούς και νοσηλευτές, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο κ. Στέλιος Τζολόπουλος, (Προϊστάμενος Τμήματος Εργαστηρίων και Σκηνών του ΚΘΒΕ), ο κ. Γιώργος Ταρασίδης (Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο»), η κα. Ελένη Παντελίδου (Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο»),  ο  κ. Νίκος Νικολάου, (Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ) και ο κ. Νίκος Αντωνάκης (Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο»)

Την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, παραδόθηκαν 100 στολές στο «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από τον κ. Νίκο Νικολάου, Αναπληρωτή Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΚΘΒΕ και τον Στέλιο Τζολόπουλο, Προϊστάμενο Τμήματος Εργαστηρίων και Σκηνών του ΚΘΒΕ. Πρόκειται για στολές μίας χρήσεως που φτιάχτηκαν χάρη στην άοκνη εργασία και εθελοντισμό του Ενδυματολογικού Τμήματος.

Ο κ. Νίκος Νικολάου δήλωσε: «Με χαρά σήμερα παραδίδουμε ιατρικές στολές μιας χρήσεως για το μάχιμο, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου τις οποίες κατασκεύασε το Ενδυματολογικό Τμήμα του ΚΘΒΕ. Με αυτό τον τρόπο, θέλουμε κι εμείς να συμβάλλουμε στη μεγάλη και δύσκολη μάχη που δίνετε από την πρώτη στιγμή, για να εξαλειφθεί αυτή η αόρατη απειλή. Αυτή είναι η δική μας ελάχιστη συνεισφορά. Ανοίγουμε το Θέατρο  προς την κοινωνία, παραμένουμε  ενεργοί και ορατοί με πράξεις αλληλοβοήθειας».

 

Τις στολές παρέλαβαν ο κ. Νίκος Αντωνάκης, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», ο κ. Γιώργος Ταρασίδης , Αναπληρωτής Διοικητής και η κ. Ελένη Παντελίδου, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, οποίοι ευχαρίστησαν το ΚΘΒΕ για αυτή την τόσο σημαντική ενέργεια, με την οποία στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, εν μέσω της δύσκολης εποχής της πανδημίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *