Πρόσκληση σε νέους συγγραφείς
για συνεργασία με το εργαστήριο υποκριτικής
στο Επί Κολωνώ
|
Προθεσμία για την αποστολή των κειμένων: μέχρι 30 Νοεμβρίου 2013
|
|
|
|
|
|
|
Το θέατρο Επί Κολωνώ για δεύτερη χρονιά αναζητά νέους συγγραφείς προκειμένου να συνεργαστούν με το εργαστήριο υποκριτικής και συγκεκριμένα με το Σεμινάριο “Υποκριτική σε Κείμενα In Progress”.
Το μάθημα διδάσκει η Πέπη Μοσχοβάκου, ηθοποιός – σκηνοθέτης, στενή συνεργάτης της Ελένης Σκότη και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας ΝΑΜΑ.
Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει τονΝοέμβριο του 2013 και θα διαρκέσει έως το τέλος Ιουνίουτου 2014. Τα κείμενα θα παρουσιαστούν σε μορφή παράστασης στην σκηνή BlackBox του θεάτρου Επί Κολωνώ για τουλάχιστον 5 παρουσιάσειςστο τέλος Ιουνίου του 2014.
Οι συγγραφείς μπορούν να συμμετέχουν με μια σκηνή ή ένα μονόλογο ή και τα δύο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουν μέρος και οι ίδιοι στην διαδικασία της πρόβας του κειμένου τους και εξελίσσουν την δουλειά τους με την βοήθεια των σπουδαστών της υποκριτικής, οι οποίοι θα τροφοδοτούν δημιουργικά με νέα δεδομένα τη δουλειά των συγγραφέων στη μορφοποίηση των τελικών τους κειμένων.
Συμμετοχή
Οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς μπορούν να στείλουν μια σκηνή ή έναν μονόλογο μέχρι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου του 2013 στοxkolono@otenet.gr. Οι σκηνές πρέπει να είναι 3-5 σελίδες και οι μονόλογοι μέχρι 3 σελίδες περίπου.
Πληροφορίες
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94
Κολωνός, τηλέφωνο: 210 5138067
Στάση Μετρό Μεταξουργείο
|

