ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΑΠΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΔΙΑΦΟΡΑ


Πρωταγωνιστές: Robert Downey Jr. , Jude Law , Rachel McAdams , Mark Strong

Σκηνοθέτης: Guy Ritchie

Η ιστορία αρχίζει με το Σέρλοκ Χολμς και το Δρ. Τζων Γουάτσον που προσπαθούν να σταματήσουν τη δολοφονία ενός κοριτσιού από το λόρδο Μπλάγκουντ,ο οποίος δολοφόνησε πέντε ανθρώπους με τη μέθοδο της ιεροτελεστίας. Η ικανότητα του Χολμς είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει το φόνο και να συλληφθεί ο Μπλάγκουντ από την αστυνομία που τον καταδίκασε σε θάνατο για τα εγκλήματά του. Μετά το θάνατο και τη ταφή του ύστερα από δύο μέρες, κάποιος δήλωσε ότι ο λόρδος Μπλάγκουντ αναστήθηκε από τον τάφο του. Αυτή η δήλωση προκάλεσε πανικό στην αστυνομία και την τριγύρω κοινότητα. Ο Σέρλοκ Χολμς και ο Δρ. Γουάτσον προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της ανάστασης ώστε να σταματήσουν τον Μπλάγκουντ πριν να εξασκήσει το διαβολικό του σχέδιο.


Το έργο δίνει μια ευχάριστη εμπειρία στο θεατή με δυνατή ηθοποιία η οποία υποστηρίζεται από ισχυρή δράση και πλοκή. Το έργο έχει δεχθεί αρκετή κριτική από τους κριτικούς κινηματογράφου διότι δεν έχει μεγάλη σχέση με το αρχικό μυθιστόρημα του Arthur Conan Doyle. Επίσης το φιλμ παρουσιάζει ένα διαφορετικό τύπο του Σέρλοκ Χολμς από το πραγματικό μυθιστόρημα. Όμως εγώ νομίζω πως η ταινία γενικά είναι πολύ καλή και θα τη συνιστούσα να τη δείτε και σεις σα μια ιστορία δράσης και μυστηρίου.

Robert Downey Jr. και Jude Law μπλέκονται σε νέες περιπέτειες μαζί με τη Noomi Rapace, στο “Sherlock Holmes 2: Το παιχνίδι των σκιών” του Guy Ritchie.

O Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) ήταν πάντα ο πιο έξυπνος τύπος στην πιάτσα! Από ότι φαίνεται όμως κάτι έχει αλλάξει…Ο καθηγητής Moriarty (Jared Harris), σατανικός και το ίδιο ευφυής όσο ο Holmes κάνει την εμφάνιση του στο προσκήνιο και φαίνεται πως καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα…Θα τα καταφέρει;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Jared Harris, Eddie Marsan, Stephen Fry.

Από τις 5 Ιανουαρίου 2012, στα Village Cinemas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *