GAIA LIVE ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2012 ON THE ROAD & TRYFON BAITSIS

ΔΙΑΦΟΡΑ

GAIA LIVE

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2012

ON THE ROAD & TRYFON BAITSIS

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, οι «On The Road» –

Παρασκευάς Θεοδωράκης & Δημήτρης Χατζηδημητρίου συναντούν τον Τρύφων Μπάιτση και παρουσιάζουν τη δουλειά τους για μία βραδιά στη σκηνή του

Gaia live.

Θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον δίσκο τους και την επερχόμενη δουλειά του Τρύφωνα Μπάιτση μαζί με προσεκτικά επιλεγμένες παλιές και νέες διασκευές σ’ενα τρίωρο full band πρόγραμμα .

Οι “On the Road” είναι ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου. Παιδιά της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν να παίζουν μουσική από πιτσιρικάδες , κιθάρα και πιάνο αντίστοιχα.

Έχουν πια στο ενεργητικό τους αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε μουσικους χώρους σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχουν διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στους δρόμους. Από το λόγο αυτό προέκυψε και το όνομά τους OnThe Road.

Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως : ο Β. Γερμανός, Ν. Ζιώγαλας, Δ. Τσακνής, Γ. Μηλιώκας .

Οι OnThe Road έπαιξαν support στις συναυλίες των “10 YEARS AFTER” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συμμετέχουν επίσης με το τραγούδι ¨Μέλισσα¨ στο δίσκο «Όλα είναι αλλού» του μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Κοντόπουλου μαζί με τους Χρήστο Θηβαίο και Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Με τη βοήθεια του Βαγγέλη Κοντόπουλου ετοιμάζουν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2012 ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Γεννημένος στη Νάουσα ο Τρύφων Μπάιτσης ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρός τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα.

Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη την Αθήνα και αρκετές πόλεις της χώρας μας. Αυτό τον καιρό βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.

Μαζί τους σε αυτό το πρόγραμμα ο Παναγιώτης Φιρτινίδης στο μπάσο

και ο Αργύρης Θώμογλου στα τύμπανα.ON THE ROAD & TRYFON BAITSIS – GAIA LIVE ΠΕΜΠΤΗ 31|5|2012

Διεύθυνση: Δόξης 5 & Σαλαμίνος, Λαδάδικα | Τηλ .κρατήσεων: 2310513654

Είσοδος 9ευρώ με μπύρα|κρασί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *