ZUMBA DAY @ WATERLAND.-ΚΥΡΙΑΚΉ 24 ΙΟΥΝΊΟΥ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Zumba Day @ Waterland
Κυριακή 24 Ιουνίου
****
Party yourself into shape… για καλό σκοπό!
Κυριακή 24 Ιουνίου… Η Waterland υποδέχεται τους ανθρώπους της Αρωγής 12+ και δίνουν μαζί ένα ηχηρό μήνυμα:
Ναι, στην ζωή.
Ναι, στον αθλητισμό.
Όχι στα ναρκωτικά.
Zumba Day @ Waterland.

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση που προβάλλει το dance aerobic, την zumba και οποιαδήποτε καινούργια τάση υπάρχει στον χώρο, από τους πιο διακεκριμένους στην Ελλάδα, με σκοπό να ενισχύσει την καμπάνια της για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών.

Με την συμμετοχή εκπαιδευτών και δασκάλων από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια και σχολές αεροβικής θα περάσουμε μαζί ένα απόγευμα Κυριακής με Zumba και Dance aerobic.

Κυριακή 24 Ιουνίου, στις 17:00, στην Waterland!
Συμβολική τιμή για είσοδο στο πάρκο μετά τις 17:00, 10 ευρώ (τα έσοδα αυτά θα διατεθούν για τους σκοπούς της Αρωγής 12+.)
Σημ: Τις υπόλοιπες ώρες ισχύουν κανονικά οι τιμές εισιτηρίων (δείτε τις στο www.waterland.gr )
Λίγα λόγια για την ΑΡΩΓΗ 12+
Η μη κερδοσκοπική εταιρία «Σύλλογος Συμπαράστασης σε Άτομα με Προβλήματα Εθισμού» με τον διακριτικό τίτλο «ΑΡΩΓΗ 12+» είναι μια πρωτοβουλία γονέων ,συμβούλων ψυχικής υγείας κι ευαισθητοποιημένων ανθρώπων για προβλήματα εξαρτήσεων και εθισμού.
Σκοπός της «ΑΡΩΓΗ12+» είναι η αντιμετώπιση ως προς τον εθισμό με ειδικά σεμινάρια, καθώς και η ενημέρωση των οικογενειών και των φίλων από ομάδες αυτοβοήθειας.
Η πολυμορφία του προβλήματος απαιτεί υπηρεσίες ψυχικής υγείας , κοινωνικής επανένταξης, πνευματικής ανάπτυξης και εμπειρία θεραπευτικών ομάδων, υπηρεσίες που η ΑΡΩΓΗ 12+ παρέχει.
Δωρεάν συναντήσεις, κάθε Τετάρτη 20:30 – 22:00 στο ξενοδοχείο PARK (Ίωνος Δραγούμη 81 – έναντι Υπουργείου). Τηλέφωνο επικοινωνίας 23920 73407.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *