ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ INFO KIOSK ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ INFO KIOSK ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 2ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012, τη λειτουργία του το δεύτερο Περίπτερο Ενημέρωσης (Info Kiosk) του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη συμβολή της Πλατείας Αριστοτέλους με την Οδό Μητροπόλεως, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού.
Στο γυάλινο περίπτερο, το οποίο παραχώρησε ευγενικά στο Δήμο Θεσσαλονίκης, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες της πόλης μας έχουν την δυνατότητα να λάβουν πληροφορίες, μέσω έντυπου τουριστικού υλικού (χάρτες, μουσεία, διαδρομές κ.α.) και να ενημερώνονται για τις πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, οι τουρίστες θα μπορούν να προμηθευτούν από το Περίπτερο την εκπτωτική κάρτα «agora bonus», που εξασφάλισε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καθώς και τη λίστα των καταστημάτων που είναι συμβεβλημένα. Στην εξωτερική πλευρά του περιπτέρου, κυριαρχεί το νέο brandname της Θεσσαλονίκης.
Το νέο Info Kiosk – το πρώτο λειτουργεί ήδη στην Καμάρα – στελεχώνεται από εργαζόμενους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μιλούν αγγλικά, γαλλικά και ρώσικα. Το προσωπικό παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου και παράλληλα συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία, σχετικά με την επισκεψιμότητα των τουριστών.
Το περίπτερο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, από τις 09:00 έως τις 21:00.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, τονίζει ότι «η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ένα ακόμη βήμα, στην ανάπτυξη μίας ευρύτερης πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, που αφορά την υποδοχή επισκεπτών, η οποία ξεκίνησε με την παρουσίαση της δράσης Street Food στο Αεροδρόμιο Μακεδονία, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival και θα συμπληρωθεί στο άμεσο μέλλον με πρωτοβουλίες και κινήσεις, όπως η δημιουργία θεματικών χαρτών για όσους επιλέγουν την πόλη μας ως προορισμό τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *