ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ «ΕΡΩΤΙΚΉ ΑΝΑΛΥΤΙΚΉ» ΕΚΔΌΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 2012

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ
«Ερωτική αναλυτική»
Εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ 2012

Τιμή: 9€
Διαστάσεις: 12 Χ 19,5 cm

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το βιβλίο του Παύλου Κοτσώνη «Ερωτική αναλυτική».

«Ο έρωτας για να ανθήσει απαιτεί ανθρώπους με όμοια βιώματα και παραστάσεις, απαιτεί ανθρώπους με όμοια ‘‘πρότυπα’’ […] και πρότυπο είναι, μεταξύ άλλων, αυτό το οποίο αναζητάμε, αυτό στο οποίο θέλουμε να μοιάσουμε, αυτό με το οποίο θέλουμε να ενωθούμε. Αυτό που μας εντυπωσιάζει και μας σαγηνεύει. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει αυτόν που ‘‘ερωτεύεται’’ ανάλογα με τον ‘‘Θεό’’ του, την ‘‘αυθεντία’’ που τον εκφράζει…”
Με αριστοτελική μέθοδο αναζητώνται τα χαρακτηριστικά του «ιδανικού» και του «υλιστικού» έρωτα, αποτυπώνεται και αναλύεται ο τρόπος που αυτοί πραγματώνονται και αναδεικνύεται εκείνος που δύναται να υπηρετεί συνάμα το σώμα και το πνεύμα, που χαρίζει ευδαιμονία και εδράζεται στην ένωση με το ήθος και την ψυχή του άλλου.

Ο Παύλος Κοτσώνης γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Λύκειο Παλλήνης και ολοκλήρωσε τις μουσικές του σπουδές στο Μαιάνδρειο Ωδείο Χολαργού. Σήμερα σπουδάζει μαθηματικά στο University of Glasgow στη Σκοτία όπου και διαμένει.
Το παρόν έργο του αποτελεί την πρώτη συγγραφική του προσπάθεια που παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό. Αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της έμπνευσής του, χάρη στη μεγάλη του αγάπη για την αρχαία ελληνική φιλοσοφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *