AΛΠΙΚΟ EVENT ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Πρόσκληση σε Αλπικό Θέαμα την Κυριακή 14/4 στις 2.30 μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους από την Ελληνο Γερμανική Πρωτοβουλία για την Κοινωνία των Πολιτών
Ένα ιδιότυπο μουσικό συγκρότημα, οι Scleshinger Hornbläser, από το Schleching, στις Γερμανικές Άλπεις, θα μας ταξιδέψει στις μουσικές που αφήνει ο άνεμος περνώντας μέσα από το «κέρας του ανέμου», ένα πνευστό όργανο που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι γιγάντων και φτάνει σε μήκος τα δύο μέτρα! Το συγκρότημα Schlechringer Alphornblaeser ξεκίνησε το 1969 και πλέον είναι γνωστοί και εκτός συνόρων (youtube: „Schlechinger Alphornbläser“)
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ελάτε να πιούμε μια μπύρα και να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για την Κοινωνία των Πολιτών. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνο Γερμανική Πρωτοβουλία για την Κοινωνία των Πολιτών, με την υποστήριξη του Γερμανικού Προξενείου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, και χάρη στις χορηγίες της Aegean Airlines και της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι ΜΚΟ Άρσις και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με δράσεις.
