«Σχεδιάζοντας Δηµιουργικές Συνέργειες» Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος – Είσοδος ελεύθερη 18/5/13

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ημερίδα & Εργαστήρια

Designing Creative Synergies

«Σχεδιάζοντας Δηµιουργικές Συνέργειες»

18.05.2013, ώρα 09.30

Διεθνές Πανεπιστήμιο της ΕλλάδοςΑμφιθέατρο

14ο χλμεθνικής οδού Θεσσαλονίκης – ΝΜουδανιών

Γλώσσες εργασίαςΕλληνικάΓερμανικάΑγγλικά,
Είσοδος ελεύθερη

Το Design δίνει αξίαΌπου και αν εφαρμόζεται – σχεδιασμός μιας διαδικασίαςενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας – προσδίδει δύναμη μέσω της αξιοπιστίας και της αναγνώρισης.
Το επιτυχημένο Design είναι η αφήγηση μιας ιστορίας με λέξεις ή με εικόνεςΑνεξάρτητα από την έκβαση της ιστορίας και τα βασικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν μοναδικήη προστιθέμενη αξία βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η αφήγησηΜε αυτή την έννοιατο Design, ως μία δομημένη δημιουργική διαδικασίααποτελεί ένα ανταγωνιστικό εργαλείο μείζονος σημασίας για τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίεςΤο να προσελκύσεις το ενδιαφέρον είναι το κλειδί για επιτυχημένες επιχειρηματικές δράσεις.
Για το σκοπό αυτόεκπρόσωποι από βιομηχανίεςεπιχειρήσεις και πανεπιστήμιακαθώς και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικήςθα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνεργασθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με έμπειρουςπαγκοσμίως αναγνωρισμένους σχεδιαστέςγια την προώθηση διεθνών δημιουργικών συνεργειώνΦιλοδοξία μας είναι η δρομολόγηση της δημιουργίας ενός Φόρουμ για Δημιουργικές Συνέργειες που θα υποστηρίξει το συντονισμό των διαφόρων σχετικών πρωτοβουλιών.
Με το πέρας των θεματικών συνεδριών που αφορούν στο Design και τη δημιουργικότητασε εφαρμογές στη βιομηχανία και σε προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας στο χώρο του Design, η εκδήλωση θα φιλοξενήσει την τελετή απονομής των βραβείων του6ου διαγωνισμού Βιομηχανικού Σχεδίου Επίπλων Γραφείου και Σπιτιού που διοργανώνεται από την εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *