ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΜΣΤ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΜΣΤ
28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης από τη δεκαετία του 1980 σχεδιάζει και υλοποιεί μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα, καθώς ανάμεσα στους στόχους του πρωτεύουσα θέση έχουν η καλλιέργεια, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία μέσα από την τέχνη.
Με τα μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης επιδιώκει την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία υπό την καθοδήγηση έγκυρων επιστημόνων, των οποίων οι ειδικότητες συνδυάζουν τη θεωρητική κατάρτιση, την ιστορία της τέχνης, τη μουσειολογία, τα εικαστικά την παιδαγωγική, κτλ.
Στα επιτυχημένα επί σειρά ετών μουσειοπαιδαγωγικά εργαστήρια τέχνης προστίθενται στη δυναμική του νέα μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά και νέους 3-20 ετών. Η έναρξη των εργαστηρίων ορίζεται από το Σεπτέμβριο του 2013 και οι εγγραφές ξεκινούν από την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013.
Οι εγγραφές γίνονται στο πωλητήριο τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου.
Τα δίδακτρα για τον κύκλο των 10 συναντήσεων ανέρχονται στα 145. Για το δεύτερο και το τρίτο παιδί ορίζεται έκπτωση 10%, δηλαδή τα δίδακτρα για το δεύτερο και τρίτο παιδί ανέρχονται στα 130 αντίστοιχα.
Η διασφάλιση της θέσης γίνεται με την εγγραφή και την καταβολή του αντίστοιχου ποσού, ενώ είναι αδύνατο να γίνει τηλεφωνική κράτηση θέσης για το πρόγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *