ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – Προβολή Ντοκιμαντέρ ΑμεΑ “ΧΡΙΣΤΕΑ” της Τέσσας Δουλκέρη στην αίθουσα της Παγκρήτιας Αδελφότητας, Μητροπόλεως 100 στον 1ο όροφο με ελεύθερη είσοδο. (07/04)

ΔΙΑΦΟΡΑ


Προβολή Ντοκιμαντέρ για ΑμεΑ με τίτλο “ΧΡΙΣΤΕΑ” της  Τέσσας Δουλκέρη (Καθηγήτρια ΑΠΘ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας)θα προβληθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 7 Απριλίου  2017 στις 18:45 στη  αίθουσα της Παγκρήτιας Αδελφότητας,  Μητροπόλεως 100 στον 1ο  όροφο με ελεύθερη είσοδο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Τρεις γυναίκες, μια δευτεροετής φοιτήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Α.Π.Θ.  ( η Αθηνά), μια τεταρτοετής φοιτήτρια  του  ίδιου Τμήματος και δημοσιογράφος, ( η Στέλλα) και μια πτυχιούχος του  ίδιου Τμήματος και δημοσιογράφος ( η Χριστιάνα) εμπιστεύονται στην δημοσιογράφο τη ζωή τους. Αναφέρονται στο ιατρικό τους πρόβλημα, τη σχέση τους με την κοινωνία, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, τα όνειρά τους και τις επιτυχίες της ζωής τους όπως η συγγραφή ενός βιβλίου, ο αθλητισμός ή τα χόμπι τους ( π.χ. κιθάρα).
Ένα αισιόδοξο μήνυμα από τρεις γυναίκες με αναπηρία που αναζητούν την ευτυχία (στην προσωπική ζωή) και την επιτυχία ( στην επαγγελματική ζωή), όπως όλες οι γυναίκες και την αποδοχή της διαφορετικότητας τους από όλους και όλες.

Το ντοκιμαντέρ  αυτό θα προβληθεί στη Θεσσαλονίκη στη  αίθουσα της Παγκρήτιας Αδελφότητας,  Μητροπόλεως 100 ,1ος  όροφος. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια: 30 λεπτά
Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή , 7 Απριλίου  2017,ώρα 18:45
Τοποθεσία: Παγκρήτια Αδελφότητα  Μητροπόλεως 100 ,1ος  όροφος
Είσοδος Ελεύθερη
Οργάνωση 
Από την Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδας  και την Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων.
Θα ακολουθήσει  συζήτηση με τον καθηγητή της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ κ. ΝίκοΙντζεσίλογλου ,την καθηγήτρια  Παιδιατρικής  του Α.Π.Θ.  κ. Αννα Φαχαντίδου –Τσιλιγκίρογλου, τον π.Κωνσταντίνο Παπανικολάου,υπ. Διδάκτορα  του Παν/μιου  Winchester και την καθηγήτρια της  Επικοινωνίας κ. Τέσσα Δουλκέρη που έχει σκηνοθετήσει και την ταινία.
               
Το ντοκιμαντέρ έχει προβληθεί στο Φεστιβάλ του Ελληνικού Ντοκιμαντέρ  στη Χαλκίδα 12 Οκτωβρίου  2016 και στον Δικηγορικό Σύλλογο  Αθήνας 8 Φεβρουαρίου 2017 .


 Τηλ. Επικοινωνίας:    6977852524

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *