Το ΦΙΞ in art παρουσιάζει την έκθεση «Καμπάνες του κόσμου» σε επιμέλεια του Pep Beltran Ramirez. Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 18:00

ΔΙΑΦΟΡΑ
Το Περιπλανώμενο Μουσείο Πολιτισμών ταξιδεύει στο ΦΙΞ in art

Το ΦΙΞ in art παρουσιάζει την έκθεση «Καμπάνες του κόσμου»  ,μετά τον επιτυχημένη κύκλο της έκθεσης / εργαστήριο στη Μονή Λαζαριστών η

Διαδραστική Εκθεση – Εργαστήριο
«Καμπάνες του Κόσμου»

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 18:00

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ στο 2310 500 034

Ένα διαδραστικό εργαστήριο ανοιχτό για όλη την οικογένεια και για όλες τις ηλικίες.

Η έκθεση ανοίγει ένα παράθυρο στον ηχηρό, και ταυτόχρονα ιερό, κόσμο της καμπάνας και αποτελεί μια περιήγηση στις ποικίλες παραδόσεις του πλανήτη. 
Οι "Καμπάνες του Κόσμου" στη Μονή Λαζαριστών
Διαδραστική Εκθεση -Εργαστήριο “Καμπάνες του Κόσμου”
Σαράντα αντικείμενα από 20 διαφορετικές χώρες μας φέρνουν σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς από την αρχαιότητα έως το σήμερα. Καμπάνες κατασκευασμένες από μέταλλα, ξύλο και κεραμικά μας ταξιδεύουν από τη Γκάνα και την Βραζιλία ως την Ισπανία και την Ελλάδα.
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορούμε να ακούσουμε τον ήχο τους, να αφήσουμε την ηχώ τους να μας ταξιδέψει, να τις κάνουμε να ηχήσουν και να νιώσουμε την δόνησή τους στα χέρια μας. Ένα διαδραστικό εργαστήριο ανοιχτό για όλη την οικογένεια και για όλες τις ηλικίες.
Τα αντικείμενα του εργαστηρίου, ανήκουν στην μουσειακή συλλογή «περιπλανώμενο μουσείο των πολιτισμών», η οποία έχει αναγνωριστεί από την UNESCO ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά», σε επιμέλεια του Pep Beltran Ramirez.

Η επίσκεψη στην έκθεση διαρκεί μία ώρα και συμπεριλαμβάνει ξενάγηση, διαδραστική αφήγηση για την ιστορία της κάθε καμπάνας και χρόνο πειραματισμού-παιχνιδιού με τα εκθέματα.

Μπορείτε να βρείτε σχετικά αρχεία στους παρακάτω συνδέσμους

 
  • Κατάλογος Εκθεσης ΕΔΩ
  • Video της έκθεσης ΕΔΩ
  • Βιογραφικό του Pep Beltran Ramirez ΕΔΩ
  • Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
16/6

Πληροφορίες – Κρατήσεις
 
Τ 2310 50 00 34
Ε inartngo@gmail.com 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Έξοδος με Ελεύθερη Συνεισφορά στο καπέλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *