Έκθεση ζωγραφικής του ΑΡΙΩΝ με τίτλο «Ο Δρόμος προς τα αστέρια» εγκαινιάζεται το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, ώρα 20:00 μ.μ. στο Βoun Giorno Creme

ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκθεση ζωγραφικής του ΑΡΙΩΝ με τίτλο «Ο Δρόμος προς τα αστέρια» εγκαινιάζεται το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, ώρα 20:00 μ.μ. στο Βoun Giorno Creme Φράγκων 2-4 στη Θεσσαλονίκη. Τα έργα είναι με λάδι σε καμβά.
Η έκθεση θα διαρκέσει από Σάββατο 19 μέχρι και Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 με ελεύθερη είσοδο.
…για το έργο μου.
Το έργο μου, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια κατανόησης της Φύσης και κατ’επέκταση, αναπόφευκτη “επαύξηση” του Εαυτού ως -αντίδραση- ,που συντελείται εις τα ενδότερα.. από τα εξωτερικά συμβεβηκότα,που ειναι η εκτέλεση ενός ζωγραφικού έργου ως πρωταρχική…-δράση-!
Κάποια εσώτερη ανάγκη, με οδηγεί σε συνεχή αναζήτηση…όπου διερωτώμαι και αποτυπώνω εικονικά.. άλλοτε απορίες και άλλοτε λύσεις…πολλές φορές με τρόπο υποσυνείδητο ώστε η ανάγνωση να επιτυγχάνεται σε χρόνο “δεύτερο”…και υπό το πρίσμα μιας στέρεης και συνειδητής ωριμότητας. 
Το σύνολο του έργου μου μέσα απο εικόνες της φύσης..ενέργειες και χαρακτήρες -με επιμέλεια και φροντίδα θεατρικού σκηνοθέτη -…αποτελούν συμβολισμούς της εξατομικευμένης προσπάθειας του κάθε ανθρώπου προς την πνευματική του εξέλιξη αλλά και “δηλώσεις”..ευγνωμοσύνης απέραντης σε Όποιον με έφερε εδώ..δωρίζοντας με κάθε ανάσα και όλα τα υπόλοιπα.. (μα καθόλου ..”υπόλοιπα” εδώ που τα λέμε..)
Ο συμβολισμός της Ετερόφωτης Σελήνης, όπου εμφανίζεται από..διακριτική έως έντονη…ξυπνά την διάθεση του καθήκοντος μίας ψυχής και τον λόγο που ήρθε να επιτελέσει.
Το φως…τοποθετείται μυστηριακά, γαλήνια και διάχυτα…φροντίζοντας κατάλληλα την ατμόσφαιρα του εκάστοτε πίνακα και των νοημάτων του.
Τέλος…αστέρια προστίθενται πολλά(…και έτσι πρέπει!)…ώστε να φωτίζουν ολοένα και περισσότερο…μέρα με την μέρα τα βράδυα μας…μέχρι να φύγει το σκοτάδι..απ τα ψεύτικα σκοτάδια μας! 
                                      ΑΡΊΩΝ
Βιογραφικό 
Ο ΑΡΊΩΝ γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1988 στην Θεσσαλονίκη. 
Ήδη από τα πρώτα του παιδικά χρόνια κάνει αισθητή την αντίληψη του προς την ζωγραφική, στον οικογενειακό και σχολικό περίγυρο,με αποκορύφωμα ,την καθηγήτρια των εικαστικών στην 1η Γυμνασίου που ζητάει έργο του “ως επίδειξη”, αποκαλώντας τον παιδι θαύμα και τον προτρέπει να γινει ζωγράφος.
Στα 17 του χρόνια ξεκινάει τα πρώτα μαθήματα και πειραματίζεται με τεχνικές των μεγάλων δασκάλων του παρελθόντος, Da Vinci , Caravaggio και Velasquez. 
Το 2008 συναντάει τον μεγαλο εικαστικό Κώστα Λούστα (γ.1933-2014) και ο ίδιος τον κάνει τον μοναδικό μαθητή του.
Οι μεταφυσικές του αναζητήσεις στρέφουν τον ίδιο στο διάβασμα διαφορετικών φιλοσοφικών συστημάτων.
Η θεώρηση της ενέργειας, αποκτά μέσα του, βιωματική υπόσταση και επεξήγηση και η ζωγραφική του μετεξελίσσεται, παιρνώντας από τον νατουραλιστικό ρεαλισμό στον φαντασιακό και συμβολικό ρεαλισμό.
Έως σήμερα ,διατηρεί το ατελιέ του στην περιοχή της Ευκαρπιας.
Έργα του υπάρχουν στην Ελλάδα καθώς και Γερμανία, Τουρκία, Δανία και Καναδά. 
Πληροφορίες
Buon Giorno Creme Premium Quality Espresso Bar
τηλέφωνο: 231 402 7545
Εγκαίνια το Σάββατο 19 Μαΐου στις 20:00
Ώρες λειτουργίας: 
Δευτέρα εώς Παρασκευή 09:00-17:00  (19:00-21:00 κατόπιν ραντεβού)
Σάββατο 11:00-14:00
Κυριακή κατόπιν ραντεβού
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942 426 299
Είσοδος Ελεύθερη
Χορηγοί Επικοινωνίας
Stellasview  www.stellasview.gr
gr4you  www.gr-4-you.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *