Θέατρο Ταξίδι Ονείρου ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!! «Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρουτζ»                                                                                        Του Κ. Ντίκενς.

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΔΙ

Θέατρο Ταξίδι

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!!

 

«Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρουτζ»

                                                                                       Του Κ. Ντίκενς.

 

   Μετά την τεράστια επιτυχία, που σημείωσε η παιδική θεατρική παράσταση «Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρουτζ», θα πραγματοποιηθεί άλλη μια παράσταση, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι, μετά από παράκληση του κοινού που δεν πρόλαβε να το δει. 

 

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια!!! 

Από 4ων έως και 104ων ετών !!!

 

Διασκευή: Μαίρη Μυλωνά, Αλίκη Ροβέρτου, Βαγγέλης Ηλιάδης.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης.

 

Παίζουν:

Λάζαρος Αντωνούδης, Δημήτρης Κόττας, Γεωργία Περηφάνου, Σαββίνα Παρταλίδου, Γιάννης Ξενιτόπουλος, Αλίκη Ροβέρτου, Αναστάσιος Καραγιάννης.

 

Λίγα λόγια για τον…Σκρουτ. Τον Eμπενέζερ Σκρουτζ!!! Κεντρικό ήρωα της ιστορίας μας, που η τσιγκουνιά του δεν έχει προηγούμενο. Δεν είναι σε θέση να ζήσει, ν’ αγαπήσει, να χαρεί. Το κύριο μέλημά του είναι πως θα ξοδέψει λιγότερα για τις ανάγκες του. Όλα αυτά μέχρι που τον επισκέπτεται το πνεύμα των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, όλα αλλάζουν… O Σκρουτζ ανακαλύπτει την ευτυχία, τη γαλήνη και την αγάπη. Καταλαβαίνει ότι τίποτε δεν είναι πιο πολύτιμο απ’ αυτά τα συναισθήματα.  Μπορούμε να πούμε ότι “Το Πνεύμα των Χριστουγέννων” αποτελεί έναν ύμνο στη χαρά της ζωής και της αγάπης!!!

 

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι.

Διάρκεια: 60΄

Στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, Στεφάνου Τάττη 3, 

(πλάι στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας, Θεσ/νικη). 

Εισιτήρια: Μεγάλοι 6€, παιδιά 4€.

Απαραίτητη προ-κράτηση εισιτηρίων στο 6972.702870.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *