Θέρμης Δρώμενα 2021 – παιδικές παραστάσεις

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

 

Η Θεατρική Ομάδα Βασιλικών παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την κωμωδία του γάλλου θεατρικού συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού, Υβ Μιράντ «Μια τρύπα στον τοίχο» σε μετάφραση, διασκευή, Βαγγέλη Οικονόμου, σκηνικά –κοστούμια Αλεξάνδρας Μποχώρη και φωτισμούς Στράτου Κουτράκη.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένας επαρχιώτης δικηγόρος έρχεται στο Παρίσι του μεσοπολέμου για να κάνει καριέρα. Στην αγωνιώδη αναζήτηση πελατών ανακαλύπτει τυχαία μια πληροφορία που μπορεί να του αλλάξει τη ζωή. Αμέσως βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που μετά από πολλά εμπόδια θα τον οδηγήσει σε μια τρύπα στον τοίχο ή σε μια τρύπα στο… νερό!

Πρόκειται για ένα ευχάριστο, καλογραμμένο, θεατρικό έργο, μια κωμωδία χαρακτήρων, με στοιχεία σάτιρας ηθών, πάνω σε θέματα κλασικά όπως ο έρωτας και το χρήμα, έρωτας και ηλικία, έρωτας, χρήμα κι ευτυχία, γάμος και συμφέροντα…

Σε μια περίοδο που έχουμε ανάγκη όλοι την επικοινωνία μέσα από το θέατρο, η Θεατρική Ομάδα Βασιλικών, προτείνει μια κωμωδία με σκοπό να ψυχαγωγήσει και να εκτονώσει, μέσα από το γέλιο, όλο αυτό το «μαύρο» που βιώσαμε ως κοινωνία το τελευταίο ενάμισο χρόνο. Για να πάρουμε ξανά τη ζωή μας στα χέρια μας!

Οι παραστάσεις προγραμματίζονται για τον Σεπτέμβρη στο ανοιχτό θέατρο Βασιλικών «Άλσος» – Φώφης Πατίκα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

10-13 Σεπτεμβρίου | Βασιλικά | ώρα 20:30

Θέρμης Δρώμενα 2021 – Αναλυτικό πρόγραμμα
 • Πληροφορίες

  Θεατρική Ομάδα Βασιλικών 6984010559

  Facebook: Culture Thermi και Θεατρική Ομάδα Βασιλικών

  Twitter: CultureThermi

 • Χώρος εκδήλωσης:

  Βασιλικά: Κινηματοθέατρο Bασιλικών ”Αλσος” Φώφης Πατίκα

  Σημείωση: Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο.

  Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές υποδείξεις που ισχύουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *