ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΛAΚΗΣ ΓΑΒΑΛAΣ, LOADED | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΛAΚΗΣ ΓΑΒΑΛAΣ, LOADED | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ
ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Λάκης Γαβαλάς, Loaded», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα, υπέγραψε πρόσφατα ο αγαπημένος και πολυτάλαντος Λάκης Γαβαλάς στον ΙΑΝΟ Θεσσαλονίκης.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας, πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας περίμενε υπομονετικά μέσα και έξω από το κατάστημα, για να τον συναντήσει, να συνομιλήσει μαζί του, να του υπογράψει το αντίτυπο του βιβλίου και να μοιραστεί τις προσωπικές του θεωρίες ζωής και δύναμης.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποτελεί μια πληθωρική προσωπικότητα με μακρά διαδρομή και έντονη παρουσία στον χώρο της μόδας και στις σελίδες της αυτοβιογραφίας του μιλάει για όλα: τα παιδικά του χρόνια, το καλλιτεχνικό του ξεκίνημα ως χορευτή στα νεανικά του χρόνια, τη συναρπαστική διαδρομή του στον χώρο της μόδας ως επιχειρηματία και δημιουργού, τις συναντήσεις του με διάσημες προσωπικότητες, τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού του στη φυλακή και τέλος την επανεκκίνησή του στο σήμερα σε όλα τα πεδία ζωής. Μέσα από τις γραμμές του βιβλίου εκφράζεται ξεκάθαρα η στάση του απέναντι στη ζωή.

Link Βιβλίου: https://www.ianos.gr/loaded-0520878

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *