Αυλαία για «To ΣΕΞ αρχίζει στα 40» 105 παραστάσεις – 3 χρόνια επιτυχίας στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ

Αυλαία για «To ΣΕΞ αρχίζει στα 40»

105 παραστάσεις – 3 χρόνια επιτυχίας

Η κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα που αγαπήθηκε και στηρίχτηκε από το κοινό της Θεσσαλονίκης, ρίχνει αυλαία αυτό το σαββατοκύριακο και ευχαριστεί για την αγάπη και την προσέλευση του κοινού.

Μια τελευταία παράταση ήταν επιβεβλημένη

για να γιορτάσουμε μαζί τις 105 παραστάσεις

και τα 10 χρόνια της θεατρικής ομάδας Άρατος.

Σάββατο 16 Κυριακή 17 Απριλίου

σας περιμένουμε στο θέατρο Άρατος

για δύο τελευταίες συλλεκτικές παραστάσεις.

Λίγα λόγια για το έργο: Λίγο πριν τα 41 γενέθλιά της, η Λόρα αποφασίζει να χωρίσει. Αιτία, η ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά και ο άντρας της ο Τζακ, που πέρα από τη δουλειά δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα. Η αιφνίδια απόφασή της θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Τζακ θα αισθανθεί προδομένος και αδικημένος, οι γείτονες θα έρθουν σε δύσκολη θέση, ενώ η άνοια του πατέρα του Τζακ, που ζει μαζί τους, θα επιδεινωθεί. Ξαφνικά θα εισβάλει στη ζωή τους μια barwoman και τότε θα ξεκινήσει ο κύκλος των αποκαλύψεων και των μεγάλων αποφάσεων. Τελικά πόσο αθώοι είναι οι ήρωες του έργου μας; Το ποδόσφαιρο και το φλαμέγκο θα δώσουν λύση στο πρόβλημα;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο – σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας

Σκηνικά: Δημήτρης Αρζουμανίδης

Κοστούμια: Μαρία Βλάχου

Ήχοι – φώτα: Γιώργος Στεφανίδης, Γιάννης Λαζαρίδης, Χρ. Ασλανίδη

Αφίσα: Νίκος Γκάρας

Trailer (2022): Aratos films

Φωτογράφιση: Στρατής Λαγόπουλος, Βασίλης Τσικάρας

Δημόσιες Σχέσεις – επικοινωνία: Δέσποινα Αυγερίδου

Παίζουν (διπλή διανομή): Σοφία Αϊβάζογλου, Μαρία Βλάχου, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Κική Σπύρου και ο Βασίλης Τσικάρας.

ΘΕΑΤΡΟ

ΑΡΑΤΟΣ (Μοσκώφ 12 με Φράγκων)

Τ . 2315 312 487

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

Σάββατο και Κυριακή στις 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10 ευρώ γενική

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

www.goldmall.gr

***

Θεατρική ομάδα Άρατος: Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της Θεσσαλονίκης, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος και κάθε χρόνο παρουσιάζει στο κοινό νέες παραγωγές.

Βασίλης Τσικάρας: Ο Βασίλης Τσικάρας είναι γνωστός για τις κωμωδίες του. Τον γνωρίσαμε μέσα από τα θεατρικά του έργα: «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Άδεια πιάτα Ι, ΙΙ», «Έχω θέμα», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Χοντρός παραμυθάς», «Μη πεις όχι μωρό μου», «Madmix» (τριλογία).

Στον κινηματογράφο μας έχει προσφέρει τις ιστορικές ταινίες «Έξοδος 1826», «Πολιορκία», «Operation Star» & «Πέντε». Συνολικά έχει βραβευτεί 22 φορές για το έργο του, σε θέατρο και κινηματογράφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *