ΘΕΑΤΡΟ SUREAL – ΡΕΚΒΙΕΜ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ SUREAL

ΡΕΚΒΙΕΜ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στο θέατρο Sureal θα φιλοξενηθεί η παράσταση ΡΕΚΒΙΕΜ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ , στο πλαίσιο θεατρικού εργαστηρίου, σε σκηνοθεσία /διδασκαλία του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

8 μονόλογοι- 8 γυναίκες- 8 προσωπικότητες – 8 επιστολές

8 Γυναίκες άλλες γνωστές και επιφανείς του περασμένου αιώνα, που είχαν μία ξεχωριστή θέση στην κοινωνία τους , άλλες συγχρονες, απλές και ανώνυμες.

8 διαφορετικοί χρακτήρες και προσωπικότητες

8 επιστολές γυναικών σε επιφανείς ή και όχι άνδρες, όπου εκφράζονται εκ βαθέων συναισθήματα αγάπης , θυμού, μίσους, πόνου, θλίψης, χειραγώγησης, πικρίας, εκτόνωσης, αδιαφορίας, ανακούφισης και ο,τι άλλο είχαν ανάγκη να εξωτερικεύσουν.

8 επιστολές από τις οποίες αναδεινύονται ο χαρακτήρας , η προσωπικότητα, ο συναισθηματικός και ο βιωματικός πλούτος τόσο της επιστολογράφου όσο και του αποδέκτη της επιστολής.

Κοινό τους χαρακτηριστικό ότι γράφτηκαν με βασική αιτία το τέλος μιας ερωτικής σχέσης ,ενός γάμου , μιας φιλίας, ο χωρισμός.

Ενα ρέκβιεμ στον έρωτα .

Μέσα από αυτές μπορούμε να δούμε όλες και όλοι τον εαυτό μας που για τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας βρεθήκαμε σε κατάσταση χωρισμού και βιώσαμε ανάλογα συναισθήματα. Πολλοί από μας τα εξωτερικεύσαμε , άλλοι τα κρατήσαμε μέσα μας για τον εαυτό μας , άλλοι τα εναπόθεσαμε σε ένα χαρτί, άσχετα αν αυτό στάλθηκε ή όχι.

Στη σκηνή του SUREAL δύο γυναίκες μοιράζονται και ενσαρκώνουν τις 8 ηρωίδες και ένας άνδρας (αφηγητής) ως συνδετικός κρίκος αφηγείται τις ζωές τους, ξεδιπλώνει τις προσωπικότητές τους και μας ετοιμάζει για τη γνωριμία μας με αυτές….

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο θεατρικού εργαστηρίου

Επί σκηνής:

Αγαθή Ποτουρίδου,

Βάσω Σαπουντζόγλου,

Παύλος Παυλίδης

Σκηνοθεσία/Διδασκαλία :Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Δημιουργικό :Παύλος Παυλίδης

Φροντιστής : Γεώργιος Καραγεωργίου

Η παράσταση διαρκεί 90 λεπτά

Είσοδος 5 ευρώ

Πληροφορίες και κρατήσεις : 6973560432

Το θέατρο Sureal λειτουργεί αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως με το εμβόλιο κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου τριμήνου.

Θέατρο Sureal

Χριστοπούλου 12

Θεσσαλονίκη

https://www.facebook.com/profile.php?id=100076166682089&show_switched_toast=true

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *