Περιπατητική συνέντευξη τύπου του 16ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΙΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΓΕΙΑ

Περιπατητική συνέντευξη τύπου του 16ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ από το

ka-business.gr

11:00 το πρωί στο σημείο αναφοράς του αγροδιατροφικού κλάδου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην ΣΤΟΑ ΜΟΔΙΑΝΟ ( στην Ερμού) για να ξεκινήσουμε την περιπατητική συνέντευξη τύπου του 16ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργανώνει το ka-business.gr με στόχο να αναδείξει τις προοπτικές του αγροδιατροφικού κλάδου.

… γιατί είμαστε ότι τρώμε…

Το ka-business.gr  και η Ραλλιώ Λεπίδου διοργανώνει το 16ο πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ το Σάββατο 28 Μαίου.

H κα Γεωργία Δώδου, Marketing & Communication Director Hospitality – Gastronomy Division, θα μας μιλήσει για το νέο Food Market την Κεντρική Αγορά Τροφίμων ΜΟΔΙΑΝΟ που επιστρέφει ανανεωμένη και με καινοτόμα φιλοσοφία την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Οι Βιοκαλλιεργητές Ιωάννης Παπαδόπουλος – Χρυσούλας Σκορδίτη, θα αναδείξουν ΤΙ γίνεται όταν η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ περνάει από το στομάχι μας και η ψυχολόγος Δέσποινα Δριβάκου θα περιγράψει πώς τα αγροδιατροφικά προϊόντα επηρεάζουν την ψυχολογία μας.

Ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας Μιχαήλ Γεράνης, θα μας μάθει πως πρέπει πλέον να πετάμε το φαγητό μας καθώς ο καφέ κάδος είναι γεγονός.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη, θα αναδείξει τη Θεσσαλονίκη ως έναν απόλυτα γαστρονομικό προορισμό ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Ιωάννης Κουφίδης, θα παρουσιάσει την καινοτόμα δράση του επιμελητηρίου Taste Halkidiki που έχει επίκεντρο την γαστρονομία, παρουσία του προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο εμπνευστής του Αστικού Αμπελώνα αλλά και ένθερμος υποστηρικτής της οικολογίας, αναφέρθει στους city farmers.

Κάναμε στάση στην πλατεία Άθωνος, GREEN FAMILY όπου ο ΣΕΦ ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΣΙΟΛΑΣ μαγείρεψε live με ελληνικά βιολογικά προϊόντα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *