Παρουσίαση των βιβλίων του Γιάννη Μπελενιώτη στο Mediterranean Palace Hotel

ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Παρουσίαση των βιβλίων του Γιάννη Μπελενιώτη στο Mediterranean Palace Hotel

Τα βιβλία του Γιάννη Μπελενιώτη, “Το τελικό ξεκαθάρισμα”, “Σχέδιο για την επόμενη μέρα” και “Το τελικό ξεκαθάρισμα – η εκδίκηση”, που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία, θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη), το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, ώρα 12.00’.

Ομιλητές:

Γεώργιος Καραγιάννης, υφυπουργός υποδομών

Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,

Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ΣΥΡΙΖΑ

και ο συγγραφέας.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Φώτης Κουτσαμπάρης.

 

«Το τελικό ξεκαθάρισμα»  είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου του Γιάννη Μπελενιώτη, που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020. Πρόκειται για μυθιστόρημα με υπόθεση που εστιάζει στα παρασκήνια της πολιτικής και εκτυλίσσεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

 

Ακολούθησε, στα μέσα του 2021, το «Σχέδιο για την επόμενη ημέρα», το οποίο περιλαμβάνει σκέψεις και προτάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Οικονομία, την Ανάπτυξη, την Πολιτική.

 

Στις αρχές Μαρτίου 2022 κυκλοφόρησε το τρίτο βιβλίο του με τίτλο «Το τελικό ξεκαθάρισμα – η εκδίκηση», το οποίο αποτελεί συνέχεια του πρώτου πολιτικού μυθιστορήματος του συγγραφέα «το τελικό ξεκαθάρισμα».

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Μπελενιώτης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1985. Είναι απόφοιτος του ΑΠΘ, του τμήματος Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών. Είναι CEO και CO Founder της εταιρείας My Company Projects, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, της μηχανικής μάθησης, της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Παράλληλα αναπτύσσει δράση στα ευρωπαϊκά και ερευνητικά προγράμματα.  Είναι ιδρυτικό μέλος του

 

think tank Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης ( ΕΛ.Ι.Ν.Ε.Κ.Α), το οποίο διοργανώνει το ετήσιο “Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλονίκης”, σεμινάρια και ημερίδες.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων  «Το τελικό ξεκαθάρισμα», «Σχέδιο για την επόμενη ημέρα», «Το τελικό ξεκαθάρισμα – η εκδίκηση» και αρθρογραφεί τακτικά στον ηλεκτρονικό τύπο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *