“Εκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη Παράσταση τμήματος ενηλίκων εργαστηρίων Θεάτρου Σοφούλη

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Το τμήμα ενηλίκων του εργαστηρίου του Θεάτρου Σοφούλη, μετά την επιτυχημένη εμφάνιση του καλοκαιριού, επιστρέφει για δύο ακόμη παραστάσεις τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 9:00 μ.μ.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Αριστοφάνης, με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο ασκεί κριτική στην αθηναϊκή κυβέρνηση, ντύνοντας τις γυναίκες άντρες, καταφέρνοντας στην εκκλησία του δήμου να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους. Προτείνουν τότε την κοινοκτημοσύνη στον ερωτικό και οικονομικό τομέα έχοντας σημαία τους την ισότητα…. Ο τρόπος όμως που εφαρμόζουν τις ιδέες τους κάθε άλλο παρά αποτελεσματικός…. Μέσα από αυτή την πανέξυπνη κωμωδία παρουσιάζει το προχωρημένο τμήμα ενηλίκων του Θεάτρου Σοφούλη τη δουλειά του… Θα πάρετε μια γεύση από την τρέλα που διακατέχει τους σπουδαστές και τους καθηγητές, παρακολουθώντας την παράστασή μας προσπαθώντας να συσχετίσετε το κείμενο του Αριστοφάνη και την μουσική επένδυση με τα τραγούδια των ABBA σε στίχους των συμμετεχόντων!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή -σκηνοθεσία: Κρίτωνας Ζαχαριάδης
Κινησιολογία: Μαρίνα Στεργιοπούλου
Μουσική διδασκαλία: Αποστολία Γκούτη
Βοηθός ενδυματολόγου: Αναστασία Κοσμίδου
Φώτα: Ανέστης Ατακτίδης
Γραφιστικά: Αναστασία Τογκούρη

Παίζουν: Μόρφω Ακράνη, Νεφέλη Ασημακοπούλου, Μαίρη Θεοδοσιάδου, Γεωργία Ιωακειμίδου, Μαρίζα Μόσχου, Ζωή Ταυλαρίδου, Γιάννης Τσαϊρέλης, Ειρήνη Τσαρσιταλίδου, Μάνος Ιωαννίδης, Ροδόλφος Θοδωρής Ακουαρόνε

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά
Τηλέφωνο: 2310423925

ΟΑΣΘ: από κέντρο Γραμμή 5, στάση Βερβελίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *