ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ – Μπαμπά… μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή απο την θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου εφοριακών, Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Κιλκίς και Ν. Χαλκιδικής

ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ

Μπαμπά… μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή

Η θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου εφοριακών, Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Κιλκίς και Ν. Χαλκιδικής παρουσιάζει την κωμωδία «Μπαμπά… μη ξανά πεθάνεις Παρασκευή» στο Θέατρο Σοφούλη για τέσσερις μόνο παραστάσεις, τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου.
Σάββατο 1 Οκτωβρίου και  8 Οκτωβρίου στις 21:00
Κυριακή 2 Οκτωβρίου και 9 Οκτωβρίου στις 20:00

Αυτή είναι η 10η χρονιά που η θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία συνεργάζεται με το Θέατρο Σοφούλη και έχει παρουσιάσει μεταξύ άλλων τις παραστάσεις “Θέατρο γίναμε”, “Αναμείνατε στο ακουστικό σας”, “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”, “Black Out” κ.α.

Λίγα λόγια για το έργο
Όλα ξεκινούν όταν δύο αδελφές ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής του για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Όμως οι συγγενείς που τους συμπαραστέκονται παρουσιάζουν περίεργες συμπεριφορές… Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως! Μια μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό… Ο παραγιός είναι πέφτουλας… Οι δημοσιογράφοι του χωριού είναι φιλόδοξες… Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο X-Factor. Ο αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιo! Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ αρχαία…Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι… Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα… Από έρωτα, από συμφέρον από κυνισμό και από αφέλεια…

Συντελεστές
Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Κοστούμια – Σκηνικά: Αθανάσιος Κολαλάς
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Σαρίκος
Γραφιστικά: Αναστασία Τογκούρη
Κατασκευή Σκηνικού: Ομάδα Χαλκιδικής
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):
Ιωάννης Άθυρος (8,9/10), Μόρφω Ακράνη, Μαρία Αλεξίου (1,2/10), Αλεξάνδρα Γιαλούρη, Γιώργος Καραμίχος (1,2/10), Δημήτρης Κιουρτσίδης, Διογένης Μίχας 18,(1,2/10), Μίνα Μπαδάκη (8,9/10), Ευαγγελία Μπουδουνά, Κατερίνα Παπάζογλου (8,9/10) Έφη Τελάκη (1,2/10), Αναστάσιος Τζιότζιος (8,9/10), Κορνήλιος Χατζηστεφάνου.

Γενική είσοδος 10€

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο 5
Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη
Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος
Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Τ.Κ. 55131 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310423925,
www.theatrosofouli.gr

Χορηγοί
ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ & ΙΟΣ, TRIBECA BAR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *