Κάλεσμα Γευσιγνωσίας στο γνωστό εστιατόριο Μπακάλ στο πεζόδρομο του Καποδιστρίου στη Θεσσαλονίκη

Γαστρονομία ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 το γνωστό εστιατόριο Μπακάλ έκανε ένα κάλεσμα Δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης για να υποδεχτούμε τον Νοέμβριο αλλά και να γνωρίσουμε τις νέες γαστριμαργικές προτάσεις του Σεφ στο Μπακάλ.

Υπό την επίβλεψη του ιδιοκτήτη – ο ίδιος προτιμά να αποκαλούν Ταβερνιάρη – Νίκου Κοκκινοπλίτη, απολαύσαμε τα εξαιρετικά πιάτα του Σεφ.

Γιορτάσαμε και την ημέρα του Ξινόμαυρου οίνου που από το 2019 έχει ορισθεί να γιορτάζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τιμώντας την μοναδική του γεύση.

Με τη συμμετοχή του καιρού η βραδιά κύλησε ευχάριστα και φυσικά όλοι και όλες απόλαυσαν τα θεσπέσια εδέσματα που προσφέρθηκαν από τον Μπακάλ.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο κύριος Νίκος Κοκκινοπλίτης βάζοντας φαντασία και μεράκι, δημιούργησε τον ξεχωριστό χώρο διασκέδασης και εστίασης που για το υπόλοιπο του 2022 ετοιμάζει πολλές  εκπλήξεις αλλά και το 2023 θα κάνει και ξεχωριστές προτάσεις για την διασκέδαση και τον πολιτισμό.

Υπομονή για λίγες ημέρες ακόμη που θα ανακοινωθούν και επίσημα οι νέες δράσεις.

Εν τω μεταξύ μέχρι να μάθουμε τι νέο θα μας φέρει το Μπακάλ, μπορούμε να απολαμβάνουμε τις καθημερινές προτάσεις γευσιγνωσίας που η κουζίνα στο Μπακάλ προτείνει!!!

https://www.facebook.com/mpakalbyelialemoni

Καλή σας όρεξη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *