Οι εκδόσεις AGRAFINA πραγματοποίησαν την πρώτη τους παρουσίαση για το βιβλίο «Μονόκλινο σε μπουάτ» της δημοσιογράφου Όλγας Στέφου

ΒΙΒΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ

Οι εκδόσεις AGRAFINA πραγματοποίησαν την πρώτη τους παρουσίαση για το βιβλίο «Μονόκλινο σε μπουάτ» της δημοσιογράφου ‘Ολγας Στέφου, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 7.30 μμ στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Το «Μονόκλινο σε μπουάτ» είναι ένα βιωματικό βιβλίο που αναφέρεται σε θέματα έμφυλης βίας, κατάθλιψης και αναπηρίας για τα οποία μίλησε η συγγραφέας στην παρουσίαση. Για το βιβλίο επίσης μίλησαν, ο σκηνοθέτης Κώστας Αποστόλου, ο φιλόλογος Φοίβος Τσικλιάς και η δημοσιογράφος Αριστέα Κοντόζογλου ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η Αγγελική Αποστόλου. Την παρουσίαση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός ατόμων που στο τέλος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη συγγραφέα.

Στην αρχή της παρουσίασης, η εκδότρια Κλαίρη Μπαρμπουνάκη μίλησε για το πως ξεκίνησε η ιδέα του νέου διαδραστικού εκδοτικού οίκου μέσα στο 2022, την ανάγκη επικοινωνίας των γραπτών κειμένων στο κοινό και την δραματοποίηση των έργων στις επόμενες παρουσιάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *