Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

 

Είστε έτοιμοι για ένα μουσικό ταξίδι που θα σας κλέψει την καρδιά; Στην Ελλάδα του σήμερα, στην Ελλάδα άλλων εποχών, στην Ελλάδα στις δύο πλευρές του Αιγαίου, στην Ελλάδα της παράδοσης, στην Ελλάδα του καλοκαιριού, εκεί όπου θα μας ταξιδέψει με τις συναυλίες της η Ευανθία Ρεμπούτσικα το καλοκαίρι του 2023.

Η Ελληνίδα συνθέτης με το δοξάρι και το βιολί της, το κόκκινο χρώμα σήμα κατατεθέν της και την κινηματογραφικών αποχρώσεων μουσική της, μας υπόσχεται τις ωραιότερες καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τα αστέρια.

Η Μαγεία της μουσικής της Ευανθίας θα συναντήσει το άρωμα καλοκαιριού, από πόλη σε πόλη και από νύχτα σε νύχτα, εκεί όπου μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς και φίλους της θα φέρνουν το ρυθμό και τη χαρά που ταιριάζει στους ανέμελους μήνες του θέρους.

Θα ακουστούν μουσικές από τα σπουδαία soundtrack της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, από την «Πολίτικη κουζίνα», τον «Νοτιά», και το «Babam ve Oğlum» μέχρι τη «Φωνή Αιγαίου» και τις «Μη Χαμένες Πατρίδες» .

Τις μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε ερμηνεύουν μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα οι εξαιρετικοί μουσικοί της…

Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο
Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι
Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν
Drum Voice: Μάκης Κρέτσης – κρουστά
Γιωργος Φασόλης – κρουστά

Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2006169&fbclid=IwAR38LRDTzazbSWcCHlq3bCSnRHXHjNKz-bZGU2zFuK_zLyT-y_cp9XTIxW8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *