Ποιος Έπνιξε Τον Μπερνιέ; Θέατρο Αμαλία

ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟ
  1. Η θεατρική ομάδα Το Καρπούζι παρουσιάζει την πιο ανατρεπτική, θεατρική αστυνομική φαρσοκωμωδία: Ποιος Έπνιξε Τον Μπερνιέ; του Γιάννη Καραμπέλκου, στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Αμαλία για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

 

Ο Λάμπρος περιμένει στο σπίτι του, την ερωμένη ρωσίδα φίλη του, χωρίς να γνωρίζει ότι ο επιστήθιος φίλος του Παντελής ,κάλεσε και αυτός στο σπίτι την νέα του σχέση.

Η κατάσταση δυσκολεύει όταν μαθαίνουν πως και ο γιος του Λάμπρου (Νικόλας) έχει προσκαλέσει και αυτός στο σπίτι του την κατά πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία φίλη του (που τυγχάνει να είναι η κοπέλα του Παντελή) .

Η απρόσμενη επίσκεψη της πρώην συζύγου του Λάμπρου (Ζιζέλ) από την Γαλλία και οι αλλεπάλληλες επισκέψεις μιας γριάς του πάνω διαμερίσματος δημιουργούν τις πιο τρελές και απίθανες φαρσικές καταστάσεις με αποτέλεσμα ο ντεντέκτιβ που ερευνά μια υπόθεση διεθνούς εμπορίου ναρκωτικών να βρεθεί αντιμέτωπος με τον απρόσμενο θάνατο του Μπερνιέ που όλοι τον διεκδικούν επειδή αξίζει μια περιουσία.

Ποιος είναι ο χειρότερος τρόπος να ναυαγήσει ένα ρομαντικό δείπνο;

  • Το πονηρό ραντεβού του κολλητού ;
  • Οι ερωτικές περιπέτειες του γιου ;
  • Να σκάσει μύτη ξαφνικά η πρώην;
  • Να μπαινοβγαίνει στο σπίτι μια παλαβή γριά;
  • Ένας ντεντέκτιβ να σας ανακρίνει για εμπορία ναρκωτικών ή ένας απρόσμενος θάνατος ;
  • Ποιος Έπνιξε τον Μπερνιέ; Η απόλυτη αστυνομική φαρσοκωμωδία.

    Συντελεστές:

    Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

    • Τρύφων Γιαβάλκας
    • Βαγγέλης Καραμπάσογλου
    • Γιάννης Καραμπέλκος
    • Άνθιμος Κατιρτζόγλου
    • Νίκος Κορεξιανός
    • Αρετή Μακρολειβαδίτη
    • Φένια Σαλούκα
    • Τσίλη Ηλιάνα
    • Ενδυματολογία: Στέλλα Τζουβάρα
    • Κομμώσεις: ΚρύσταΓιανκάκη
    • Συγγραφέας: Γιάννης Καραμπέλκος
    • Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραμπέλκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *