Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Aristotle Medical Forum και του 2ου Παγκόσμιου Πανομογενειακού Ιατρικού Συνεδρίου (Δείτε το video)

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ Καινοτόμες Δράσεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΟΜΜΘ Πανεπιστημιακά ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΓΕΙΑ

Το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ διοργανώνει το ετήσιο Aristotle Medical Forum (AMF) το οποίο φιλοξενεί το 2ο Παγκόσμιο Πανομογενειακό Ιατρικό Συνέδριο, από 6 έως και 8 Οκτωβρίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο του AMF και του 2ου Παγκόσμιου Πανομογενειακού Ιατρικού Συνεδρίου, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από την Οργανωτική Επιτροπή, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11.00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2).

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα αποτελέσουν ένα κοινό πεδίο συνάντησης της Ιατρικής Επιστήμης και Καινοτομίας με την Τεχνολογία, τη Βιομηχανία και την Κοινωνία. Στόχος είναι η ανάδειξη των καινοτόμων επιτευγμάτων της Ιατρικής και της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, καθώς και ο σχεδιασμός δράσεων από την Πολιτεία και τη Βιομηχανία προς την κατεύθυνση της προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν επιφανείς ερευνητές και κορυφαίοι επιστήμονες παγκοσμίως, ενώ διακεκριμένοι επιστήμονες από τη διασπορά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την εξέλιξη της Επιστήμης και τη διάδοση του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο.

Το φετινό Aristotle Medical Forum και το 2ο Παγκόσμιο Πανομογενειακό Ιατρικό Συνέδριο φέρουν τον κοινό τίτλο: «The Odyssey: from classic to digital». Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα μεταδοθούν ζωντανά από τον σύνδεσμο: https://www.livemedia.gr/amf23

Επίσημη ιστοσελίδα: https://diaspora.med.auth.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *