SKY express: 3 ακόμη διακρίσεις για τη διπλά βραβευμένη στην Ευρώπη ελληνική αεροπορική εταιρεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Βραβεία ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ Εμπορικά νέα Ευρωπαϊκή Ένωση ΜΑΡΤΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 SKY express απέσπασε νέες διακρίσεις! Μετά την αναγνώριση ως διεθνές case study από την Google, την ανάδειξη ως την ευρωπαϊκή εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση σε επίπεδο πτητικού έργου από το Eurocontrol και, φυσικά τις δύο πρόσφατες κορυφαίες ευρωπαϊκές διακρίσεις από τα ERA Awards, 3 ακόμη επιβραβεύσεις από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, οδηγούν την εταιρεία ακόμη πιο ψηλά!

 

Η SKY express, η μοναδική διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για τη διαρκή αριστεία και καινοτομία της συνεχίζει να διακρίνεται και να επιβραβεύεται.

Στο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών  «Let’s make the right move» που διοργάνωσε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης κι υπερηφάνειας, η SKY express απέσπασε 3 νέες σημαντικές διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τιμητική διάκριση για την ταχύτερη ανάπτυξη στην αγορά εσωτερικού
  • Τιμητική διάκριση για ταχύτερη ανάπτυξη στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης
  • Τιμητική διάκριση για την υψηλότερη επιβατική κίνηση το 2023

Η SKY express «τροχοδρόμησε» σε καιρούς δύσκολους και πολύ γρήγορα αναδείχθηκε ως επιχειρηματικό κι εθνικό success story. Η εταιρεία επένδυσε έξυπνα στο μέλλον, ενίσχυσε την παρουσία της στην Ευρώπη και δικαιώνεται από τη δυναμική διεθνή πορεία της, την αναγνώριση του κλάδου, αλλά και την εντυπωσιακή ανταπόκριση των επιβατών. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το 2023 ο αριθμός των επιβατών της τετραπλασιάστηκε, αγγίζοντας σχεδόν τα 4,5 εκατομμύρια, ενώ η αύξηση του μεριδίου της έφτασε στο +12,5%.

Συνέχισε δυναμικά, με υπευθυνότητα και αδιάκοπη προσπάθεια για το καλύτερο. Αναπτύχθηκε περαιτέρω κι εδραιώθηκε στην αγορά και στις επιλογές του επιβατικού κοινού  χάρη σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, προσφέροντας premium εμπειρίες σε όλο τον κύκλο της ταξιδιωτικής εμπειρίας απολύτως προσαρμοσμένες στις επιθυμίες των επιβατών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η BLISS, η Business Class της SKY express που ο σχεδιασμός της εδράζεται σε βιώσιμη πρόταση και την έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή  το ευρωπαϊκό κι ελληνικό επιβατικό κοινό:  προτεραιότητα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού,  πρόσβαση στα VIP lounges,  δωρεάν επιπλέον αποσκευές, ψυχαγωγία, deli menu, υπηρεσία pre order είναι μερικά μόνο από τα «συστατικά»  αυτής της εκλεπτυσμένης εμπειρίας.

Με αφετηρία την Ελλάδα η SKY express άνοιξε τα φτερά της και πετά καθημερινά όλο και πιο ψηλά τόσο στον ελληνικό όσο και στον ευρωπαϊκό ουρανό. Πιστή στη δέσμευσή της για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του πτητικού της έργου, αυξάνει κι ανανεώνει τον στόλο της με προσεκτικές επιλογές αεροσκαφών και κινητήρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2024 ο στόλος της εταιρείας θα αριθμεί συνολικά 27 αεροσκάφη που ταξιδεύουν το ελληνικό brand name σε όλο τον κόσμο.

Διαρκής πορεία με επιτυχίες και διακρίσεις- ERA Awards

Από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησης της, η εταιρεία διακρίνεται  κι επιβραβεύεται σε πολλαπλά επίπεδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

H SKY express είναι η μόνη ελληνική αεροπορική εταιρεία που έχει διακριθεί με δύο κορυφαία βραβεία ERA (European Regions Airline Association) – ERA Airline Excellence Award 2023 & ERA Innovation Award 2023- για το αξιοσημείωτο έργο της στην καινοτομία και τη συνακόλουθη αριστεία της, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της στα πεδία αυτά στον κλάδο των αερομεταφορών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *