ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΧΑΝΘ – ΤΑ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΔΙ

 

Κυριακή 7 Απριλίου και Κυριακή 14 Απριλίου 2024
Στις 12 το μεσημέρι

“ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ”

Τηλέφωνο επικοινωνίας για τυχόν διευκρινίσεις:
6987 868881
Παίζουν Χριστίνα Μπήτιου και Γιούλη Τράκα

Mια καλή πρόταση για τα παιδιά σας μέσα στο Σαββατοκύριακο γιατί έχουν δικαίωμα στην ψυχαγωγία, να γελάσουν, να σχολιάσουν, να εκφραστούν, να νοιώσουν …..

Ο Ασπρούλης με το αχυρένιο σπιτάκι έχει το μυαλό του συνεχώς στο παιχνίδι και στις εύκολες λύσεις. Ο Μαυρούλης και το ξύλινο σπιτάκι του έχει κάποιους προβληματισμούς μεν αλλά δεν το ψάχνει και πολύ.
Τέλος, το τρίτο γουρουνάκι, ο Καφετούλης, αντιπροσωπεύει το άτομο με δυνατό χαρακτήρα, το άτομο που προσπαθεί, προβληματίζεται, θυσιάζεται και αγωνίζεται για το καλύτερο. Η σχέση από τούβλα, πέτρες και λάσπη είναι η σχέση με γερές βάσεις. Το σπιτάκι του ταρακουνιέται από τις δυσκολίες αλλά δεν καταρρέει, αποτελεί καταφύγιο και στήριγμα ζωής.
Οι κακοί λύκοι βρίσκονται στο μυαλό μας και με το μυαλό μας μπορούμε να τους νικήσουμε, εκπαιδεύοντας το.

Εσείς ποιο γουρουνάκι θα θέλατε να είστε; Προσωπικά θα επέλεγα το τρίτο, αυτό με την ισορροπημένη προσωπικότητα και την ασφάλεια που του προσφέρει το σπιτάκι του και μια όμορφη σχέση.
Διάρκεια 60΄, 14 κούκλες, 3 αλλαγές σκηνικών (Οι κούκλες είναι χειροποίητες 60 εκ, όπως και οτιδήποτε χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της παράστασης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *