7th Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair 23-26/05/2024 εντός ΔΕΘ

SKG ΓΚΑΛΕΡΙ Δ.Ε.Θ. HELEXPO ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ Εμπορικά νέα Θεσσαλονίκης ΜΑΙΟΣ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
7th Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair 23-26/05/2024
Η Art Thessaloniki Fair έρχεται για ακόμη μία χρονιά για να δώσει το δυναμικό παρόν στα εικαστικά δρώμενα. Διοργανώνεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο της Ελλάδος στην ΔΕΘ-HELEXPO με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Παντελή Τσάτση.
Από την πρώτη μας διοργάνωση αναδεικνύουμε την επενδυτική πλευρά της τέχνης με την συμμετοχή γκαλερί από την Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ και την πολιτιστική πλευρά της τέχνης με την συμμετοχή της Δημοτικής Πινακοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Μουσείου Κωνσταντίνου Ξενάκη Δήμου Σερρών και του Hellenic DIASPORA Foundation με έργα των: Lucas Samaras, Chryssa, Takis, Lynda Benglis, Philolaos, Peter Voulkos, Stamos, Yiannis Bouteas, William Baziotes. Τιμώμενη καλλιτέχνης φέτος είναι η διεθνώς καταξιωμένη OPY ZOUNI.
Για 4η διοργάνωση συνεχίζουμε, σε συνεργασία με την ΠΕΕΒΕ, τα βραβεία MATAROA για νέους καλλιτέχνες ως 33 χρόνων και για 2η διοργάνωση δίνουμε την ευκαιρία σε ανεξάρτητους καλλιτέχνες να συμμετέχουν μαζί με πολλά άλλα projects, όπως είναι η συμμετοχή των συλλόγων αποφοίτων της Σχολής Καλών Τεχνών και άλλων καλλιτεχνικών σωματείων από όλη την Ελλάδα.
Lucas Samaras – HELLENIC DIASPORA FOUNDATION
Takis – HELLENIC DIASPORA FOUNDATION
Peter Voulkos – HELLENIC DIASPORA FOUNDATION
Στις προηγούμενες διοργανώσεις συμμετείχαν: Thodoros Papadimitriou, Costas Tsoclis, Takis Vassilakis,  Billy Zane, Yiannis Fokas, George Zongolopoulos, Marios Prassinos, Theodoros Stamos, Victor Vasarely, Ilya & Emilia Kabakov, Wolf Vostell, Sol LeWitt, κ.ά.

Η 7η Art Thessaloniki Fair, λοιπόν, ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό, στα περίπτερα 10, 9 και 8 (είσοδος από το περίπτερο 10, Εγνατίας 154 εντός ΔΕΘ- HELEXPO) και σας υποδέχεται σε ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της τέχνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *