To διάσημο ντουέτο IGUDESMAN & JOO στην πιο χιουμοριστική παράσταση κλασικής και ποπ μουσικής την Δευτέρα 13 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι διάσημοι μουσικοί
IGUDESMAN & JOO
στην πιο χιουμοριστική παράσταση κλασικής και ποπ μουσικής
“A little nightmare music”

Δευτέρα 13 Μαίου
στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Γίνεται μια παράσταση κλασικής μουσικής να είναι ανατρεπτική και αστεία?
Οι παραστάσεις του βιολονίστα Aleksey Igudesman και του πιανίστα Hyung-ki Joo αυτού του διάσημου ντουέτου μουσικών που έχουν κατακτήσει τον κόσμο με τις μοναδικές, ξεκαρδιστικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις τους, που συνδυάζουν το χιούμορ με την κλασική μουσική και τη λαϊκή κουλτούρα είναι αυτό ακριβώς.

Αυτοί οι δύο υπερταλαντούχοι μουσικοί έρχονται τη Δευτέρα 13 Μαίου στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών για μια ξεκαρδιστική παράσταση που είναι ένας “μικρός νυχτερινός εφιάλτης”!

Θα μας αποδείξουν ότι ακόμα και οι πιο σοβαρές μελωδίες του Μότσαρτ ή του Ραχμάνινοφ, χωρούν μπόλικη σάτιρα και απρόβλεπτους συνδυασμούς με τραγούδια της ποπ μουσικής, δίνοντας ένα ευφάνταστο αποτέλεσμα.

Οσοι παρακολούθησαν την παράσταση του John Malkovich πριν δύο χρόνια στο Ηρώδειο, πήραν μια γεύση από την απίθανη παρουσία τους.

Ο Aleksey Igudesman και ο Hyung-ki γνωρίστηκαν στο σχολείο Yehudi Menuhin σε ηλικία δώδεκα ετών και έκτοτε παρέμειναν ισχυροί φίλοι και συνεργάτες στη συγγραφή. Το 2004, ακολουθώντας τα βήματα διασημοτήτων όπως ο Victor Borge και ο Dudley Moore, δημιούργησαν την πρώτη τους πρωτοποριακή παράσταση, «A Little Nightmare Music». Από τότε, έχουν εμφανιστεί ως ντουέτο και ως σολίστ με ορχήστρες δωματίου και συμφωνικές ορχήστρες σε πολλές από τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου και σε διεθνή φεστιβάλ.

Πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της κλασικής μουσικής, όπως οι Emanuel Ax, Joshua Bell, Janine Jansen, Gidon Kremer, Mischa Maisky, Viktoria Mullova και Julian Rachlin, έχουν συμμετάσχει στα μουσικά τους σκετς. Έχουν επίσης συνεργαστεί με ηθοποιούς, όπως ο John Malkovich και ο Sir Roger Moore, σε αρκετές περιπτώσεις για την ενίσχυση της UNICEF.

Ατομικά, ο Aleksey Igudesman έχει συνεργαστεί με μουσικούς που κυμαίνονται από τον βραβευμένο με Όσκαρ συνθέτη του Hollywood , Hans Zimmer, έως τον πολυβραβευμένο με Grammy τραγουδιστή, Bobby McFerrin.

Ο Hyung-ki Joo, έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vangelis) και επιλέχθηκε από τον Billy Joel, για να ενορχηστρώσει και να ηχογραφήσει τις κλασικές συνθέσεις του Joel για cd που έφτασαν στο No.1 των Billboard Charts.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δευτέρα 13 Μαίου
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ωρα έναρξης: 20:00
Εισιτήρια: Aπό 20 ευρώ.
Προπώληση: Μegaron.gr και από τα ταμεία του Μεγάρου (https://www.megaron.gr/event/igudesman-joo/)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *