Συνέντευξη τύπου για το καλοκαιρινό πρόγραμμα των παραστάσεων του Κ.Θ.Β.Ε. και οι περιοδείες τους

SKG ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟ Θεσσαλονίκης ΙΟΥΛΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ Ιούνιος ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟΥ συνέντευξη Τύπου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ

 

«ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΖΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

 

Την κωμωδία του Αριστοφάνη «Πλούτος» θα παρουσιάσει, το καλοκαίρι του 2024, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε μετάφραση- ελεύθερη απόδοση κειμένου & σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με την οποία θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024. 

 

Η επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε», μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, που παρουσιάστηκε σε πανελλήνια πρώτη στη Θεσσαλονίκη και αγαπήθηκε από το κοινό, μετά την επιτυχία που γνώρισε τη χειμερινή σεζόν αρχίζει περιοδεία σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μουσικό θεατρικό έργο των Γιώργου Ανδρέου και Οδυσσέα Ιωάννου σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ, Αστέριου Πελτέκη.

 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, μόνο για 6 παραστάσεις, παρουσιάζεται «Η αγαπημένη του κυρίου Λιν», μία συγκλονιστική solo performance του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Βέλγου σκηνοθέτη Γκι Κασίερς. «Η Αγαπημένη του κυρίου Λιν», βασισμένη στη διάσημη νουβέλα του Φίλιπ Κλοντέλ, μετά τις sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στην Αίθουσα Η της Πειραιώς 260. Μία συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ και του Πολιτιστικού Οργανισμού «Λυκόφως».

 

Το 10ο Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, φιλοξενεί κορυφαίες παραστάσεις και συναυλίες σε όλες τις σκηνές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Θέατρο Δάσους, Θέατρο Γης, Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Βασιλικό Θέατρο,   Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών). Έτσι, και φέτος το καλοκαίρι οι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κορυφαίες παραγωγές θεάτρου αλλά και να απολαύσουν συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.

 

Τέλος, μετά από πέντε ενδιαφέρουσες διοργανώσεις, ο θεσμός του Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζει ανανεωμένος για τέσσερεις επόμενες εκδόσεις, από το 2025 μέχρι το 2028,  με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους, αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια τον μοναδικό θεσμό στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, που εστιάζει στις μικρές φόρμες, στις ερευνητικές παραστάσεις και στις εναλλακτικές σκηνικές προτάσεις. Η νέα προγραμματική περίοδος του ΕΣΠΑ και η δυνατότητα να συνεχιστεί η σημαντική αυτή δραστηριότητα, ισχυροποιώντας την ταυτότητά του, βρίσκει το ΚΘΒΕ σε μία περίοδο εξωστρέφειας και κινητικότητας.

 

Η ιδιαιτερότητα και η καινοτομία του Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους έγκειται στον πειραματικό και ερευνητικό του χαρακτήρα. Είναι το μόνο θεατρικό Φεστιβάλ στη χώρα που έχει ως επιλογή την προσέλκυση καινοτόμων παραστάσεων οι οποίες χαρακτηρίζονται από μικρές φόρμες, ευρηματικά κείμενα, νέες μορφών θεατρικών δρώμενων στο δημόσιο χώρο με τη δημιουργική συμμετοχή των πολιτών/θεατών.

Η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Φεστιβάλ βρίσκεται σε διαδικασία διαμόρφωσης του προγράμματος για το καλοκαίρι του 2025.

 

«Πλούτος» του Αριστοφάνη

Μετάφραση- Ελεύθερη απόδοση κειμένου -Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τετάρτη 3 & Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, στις 21.15

 

Η μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ «Πλούτος» του Αριστοφάνη,  σε μετάφραση- ελεύθερη απόδοση κειμένου & σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, ξεκινά το «ταξίδι» της από τη Θεσσαλονίκη. Η  πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί στο Θέατρο Δάσους στις 3 & 4  Ιουλίου, ενώ θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 19 & 20 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024, για να ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

 

Στο ρόλο του Χρεμύλου ο Μάνος Βακούσης που τιμήθηκε πρόσφατα με το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου «Κάρολος Κουν». Στο μουσικό μέρος της παράστασης παίρνουν μέρος οι: Βάιος Πράπας, Χατζηφραγκέτα, η Nalyssa Green και ο Τελευταίος Καλεσμένος.

Στην Παράβαση του έργου εμφανίζεται η Ιστορικός- Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Ευθυμίου.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Χρεμύλος ανησυχεί για το μέλλον του γιου του. Ποιον δρόμο θα πρέπει να επιλέξει στη ζωή του: τον τίμιο, που θα τον αναγκάσει να ζει στη φτώχεια και στην ανέχεια ή τον δρόμο της ατιμίας και της διαφθοράς, που θα τον βοηθήσει να ζήσει άνετα τη ζωή του; Η συνάντηση με τον Πλούτο, που κυκλοφορεί τυφλός και τιμωρημένος από τον Δία, θα τον βοηθήσει να λύσει το πρακτικό του πρόβλημα. Τι θα γίνει όμως με το ηθικό; Μπορεί να συμβαδίσει ο πλούτος με την αρετή; Ποια η διαφορά των ανθρώπων με λεφτά από τους πραγματικά πλούσιους ανθρώπους; Και ποιο είναι τελικά το συμφέρον των πολιτών; Ο άκρατος ατομικός πλουτισμός ή ένα πλούσιο δημόσιο ταμείο;

Ο Πλούτος παρουσιάστηκε το 388 π.Χ., σε μια εποχή που η Αθηναϊκή οικονομία είχε υποστεί μεγάλο πλήγμα μετά την ήττα του Πελοποννησιακού Πολέμου. Ο Γιάννης Κακλέας υπογράφει τη  μετάφραση- ελεύθερη απόδοση & σκηνοθεσία του αριστοφανικού κειμένου και αναμετριέται με την ουτοπία του σατιρικού ποιητή, φέρνοντας επί σκηνής διλήμματα και προβληματισμούς που επιμένουν στον χρόνο.

 

Συντελεστές

Μετάφραση- Ελεύθερη απόδοση κειμένου -Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη

Πρωτότυπη Μουσική: Βάιος Πράπας

Πρωτότυποι Στίχοι: Τελευταίος Καλεσμένος

Χορογραφίες: Στεφανία Σωτηροπούλου

Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Άρης Κακλέας

Συνεργάτις σκηνογράφος- ενδυματολόγος: Δανάη Πανά

Βοηθός ενδυματολόγου: Μανώλης Ψωματάκης

Συνεργάτις σκηνογράφος: Ελίνα Δράκου

Βοηθός φωτίστριας: Ιφιγένεια Γιαννιού

Οργάνωση παραγωγής: Αθανασία Ανδρώνη

Φωτογραφίες: Mike Rafail (That Long Black Cloud)

 

*(βοηθός σκηνογράφου- ενδυματολόγου στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης): Δέσποινα Παπαδημητρίου

 

Διανομή (με αλφαβητική σειρά):

Μαίρη Ανδρέου (Αερόπη), Μάνος Βακούσης (Χρεμύλος), Δημήτρης Διακοσάββας (Κλεώνυμος), Άννα Ευθυμίου (Πενία 3), Αλέξανδρος Ζουριδάκης (Πλούτος), Αναστασία Κελέση (Παρέα του Καρίωνα),  Φαίη Κοκκινοπούλου (Αρχιδάμια), Ελένη Μισχοπούλου (Λυσιμάχη), Δημήτρης Μορφακίδης (Ελπίνωρ), Φαμπρίτσιο Μούτσο (Παρέα του Καρίωνα), Χριστίνα Μπακαστάθη (Παρέα του Καρίωνα), Χρυσή Μπαχτσεβάνη (Πενία 2), Κλειώ Δανάη Οθωναίου (Πενία 4), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Ελπινίκη), Πολυξένη Σπυροπούλου (Πενία 1), Γιάννης Σύριος (Καρίων), Φωτεινή Τιμοθέου (Λευκοθέα), Γιάννης Τομάζος (Παρέα του Καρίωνα) , Χρήστος Τσάβος (Παρέα του Καρίωνα)  Γιάννης Τσεμπερλίδης (Αρτεμίδωρος), Θάνος Φερετζέλης (Φιλοποίμην), Γιάννης Χαρίσης (Θρασύμαχος/ Αρχιερέας)

 

Χορευτές, χορεύτριες: Αναστασία Κελέση, Στεφανία Σωτηροπούλου, Μάριος Χατζηαντώνης, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης

 

Μουσικοί επί σκηνής: Βάιος Πράπας, Τελευταίος Καλεσμένος,  Χατζηφραγκέτα,   Nalyssa Green, Δήμητρα Αντωνακούδη

Στην Παράβαση του έργου εμφανίζεται η Ιστορικός- Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρία Ευθυμίου

 

Γείτονες- Μύστες – Χορογραφία στον αγώνα  Χρεμύλου και Πενίας: Ο Θίασος

 

 

 

«Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε»

Ιστορίες γυναικών του Λαϊκού Τραγουδιού

 

ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΚΘΒΕ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ

Μουσική Σύνθεση- Ενορχήστρωση: Γιώργος Ανδρέου

Θεατρικό κείμενο: Οδυσσέας Ιωάννου

Σκηνοθεσία: Αστέριος Πελτέκης

Ερμηνεύουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κορίνα Λεγάκη

Αφηγήτρια: Παναγιώτα Βιτετζάκη

 

Η επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε», μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, που παρουσιάστηκε σε πανελλήνια πρώτη στη Θεσσαλονίκη και αγαπήθηκε από το κοινό, προγραμματίστηκε να περιοδεύσει σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μουσικό θεατρικό έργο των Γιώργου Ανδρέου και Οδυσσέα Ιωάννου σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ, Αστέριου Πελτέκη.

 

Η παράσταση αποτελεί φόρο τιμής στις αρχετυπικές γυναικείες μορφές που επηρέασαν το Ελληνικό Λαϊκό και Ρεμπέτικο τραγούδι του περασμένου αιώνα. Πάνω στη σκηνή… ανοίγει ένα «μουσικό κουτί» και οι δύο Μαρίκες, ίσως η Μαρίκα  Παπαγκίκα και η Νίνου -αν και οι δρόμοι τους  δεν διασταυρώθηκαν ποτέ στην πραγματική ζωή- «συναντώνται» θεατρικά, ζωντανεύοντας ιστορίες, μνήμες, εποχές, με αφορμή πραγματικά γεγονότα αλλά και «πειραγμένες» παραμέτρους της ιστορίας, σε ένα νοσταλγικό ταξίδι μυθοπλασία στο χρόνο και στη διαδρομή του ελληνικού τραγουδιού του πρώτου μισού του εικοστού αιώνα.

 

Οι «Αγίες» του Λαϊκού μας Τραγουδιού, μυθικές γυναικείες παρουσίες – σε μια παράσταση όπου ο άντρας «λάμπει» διά της απουσίας του-  «φωτίζουν» το πάλκο και τα ιστορικά νυχτερινά κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξετυλίγοντας το νήμα της ιστορίας μέσα από αφηγήσεις κι αγαπημένα τραγούδια που έχουν περάσει στο συλλογικό μας ασυνείδητο, σμυρνέικα, παραδοσιακά, ρεμπέτικα, λαϊκά, αλλά και πρωτότυπα τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου.

 

Κεντρικά πρόσωπα του έργου είναι δύο ερμηνεύτριες του Τραγουδιού και μία ηθοποιός:

– Την “παλιά” ερμηνεύει η Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδίστρια από τις σημαντικότερες του σύγχρονου Ελληνικού Τραγουδιού.

– Την “νεότερη” ερμηνεύει ηΚορίνα Λεγάκη, μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς του Τραγουδιού μας.

-Την κόρη- αφηγήτρια υποδύεται η Παναγιώτα Βιτετζάκη.

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Αστέριος Πελτέκης, Σκηνικά: Δανάη Πανά, Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης, Μουσική Σύνθεση- Ενορχήστρωση: Γιώργος Ανδρέου, Χορογραφίες: Στέλλα Εμίνογλου, Φωτισμοί: Στέλιος Τζολόπουλος, Video & graphics: Mike Rafail, Βοηθοί σκηνοθέτη: Λίλη Αδρασκέλα, Εύη Σαρμή, Οργάνωση παραγωγής: Φιλοθέη Ελευθεριάδου (από 29/2) Χριστόφορος Μαριάδης (έως 28/2)

 

*Βοηθοί σκηνογράφου, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης Αλκινόη Μπαλάση, Δέσποινα Παπαδημητρίου

*Βοηθός φωτιστή, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης Τουλίν Οσμάν

Τραγουδίστριες- Ερμηνεύτριες: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κορίνα Λεγάκη

Διανομή: Λίλη Αδρασκέλα, Χριστίνα Ζαχάρωφ (Κλωθώ), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Κόρη), Ηρώ Δημητριάδου (Άτροπος), Εύη Κουταλιανού, Εύη Σαρμή (Χαρτορίχτρα), Χρύσα Τουμανίδου (Λάχεσις)

 

Μουσικοί επί σκηνής:

Τραϊανός Αλμπανούδης (κοντραμπάσο), Γιώργος Ανδρέου/ Σάκης Κοντονικόλας (πιάνο), Μαριάνθη Θεμελή (τρομπέτα), Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα), Χρήστος Μακρής (φλάουτο), Παύλος Παφρανίδης (μπουζούκι), Ζωγράφος Σταυρίδης (ακορντεόν), Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρα), Κωνσταντίνος Σακαρέλης/ Γιώργος Πουλιανίτης (όμποε)

 

«Η αγαπημένη του κυρίου Λιν» του Philippe Claudel

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260/ ΚΤΗΡΙΟ Η

21-26/6

 

Μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με τον πολιτιστικό οργανισμό «Λυκόφως»

Σκηνοθεσία: Guy Cassiers

Eρμηνεία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

 

Το Φεστιβάλ Αθηνών παρουσιάζει τη συγκλονιστικό solo performance του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Βέλγου σκηνοθέτη Γκι Κασίερς. Μετά τις sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και τις διθυραμβικές κριτικές, «Η Αγαπημένη του κυρίου Λιν», βασισμένη στη διάσημη νουβέλα του Φίλιπ Κλοντέλ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στην Αίθουσα Η της Πειραιώς 260, μόνο για 6 παραστάσεις.

 

Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους δημιουργούς παγκοσμίως και πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεάτρου Toneelhuis της Αμβέρσας, στην τρίτη επίσκεψή του στη χώρα μας (η πρώτη ήταν στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2009 και η δεύτερη το 2011 στην εναρκτήρια σεζόν της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση) καθοδηγεί τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη στο μοναδικό αισθητηριακό του σύμπαν, με όχημα μια ιστορία βαθιά συγκινητική, για τη διαφορετικότητα, την απώλεια, την προσφυγιά, τη δύναμη της φιλίας και το φως της αισιοδοξίας που ανακαλύπτει ο άνθρωπος κάτω από κάθε δύσκολη συνθήκη.

 

Ακροβατώντας ανάμεσα στην τεχνολογική αρτιότητα της παράστασης και την απλότητα της προσωπικής αφήγησης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που υπογράφει και την απόδοση του έργου, μάς μυεί σε μια προσωπική σκηνική πρόταση που αφήνει πίσω της την παντοδυναμία της φόρμας, φωτίζοντας το ζωτικό περιεχόμενο της ιστορίας, επιστρέφοντας έτσι στη ρίζα του θεάτρου, που δεν είναι άλλη από την καθαρή αφήγηση, με κάθε τρόπο και κάθε σκηνικό μέσο.

 

Η πρεμιέρα έγινε τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και ακολούθησε μια σειρά sold out παραστάσεων που κέρδισε κοινό και κριτικούς. Μια συμπαραγωγή του ΚΘΒΕ με τον πολιτιστικό οργανισμό «Λυκόφως».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία:  Guy Cassiers

Μετάφραση:  Ασπασία Σιγάλα

Απόδοση:  Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

 

Ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

 

Ηχητικός Σχεδιασμός: Diederik De Cock – Ηλίας Φλάμμος

Σχεδιασμός Video:  Bram Delafonteyne – Sibilylle Meder

Βοηθός Σκηνοθέτη: Σίλια Κόη

Ενδυματολόγος: Χάρης Σουλιώτης

Δ/νση Παραγωγής Λυκόφως: Κωνσταντίνα Αγγελέτου

Production Manager Toneelhuis.:  Tanja Vranchen

Τεχνική Διεύθυνση Λυκόφως: Βίκτωρ Berkan

Technical Director Toneelhuis: Diederik Hoppenbrouwers

Video Art: Klaas Verpoest

Βοηθοί Παραγωγής : Ξένια Καλαντζή – Πανούτσι Μαργέλος

PR & Communication Manager Lykofos για την Θεσσαλονίκη: Μαργαρίτα Σίσιου

PR & Communication Manager Lykofos για την Αθήνα: Άρης Ασπρούλης

Διαφήμιση – Social Media Λυκόφως: Renegade

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή

Graphic Design: Mike Rafail

Παραγωγή: ΚΘΒΕ – Λυκόφως

(Γ. Λυκιαρδόπουλος)

 

Loyalty Club

 

Οι κάτοχοι των καρτών του Loyalty Club του ΚΘΒΕ μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις παραστάσεις χωρίς αντίτιμο, απολαμβάνοντας συγχρόνως και πολλά άλλα προνόμια.

Loyalty Card ΑΠΛΗ: 120€, Loyalty Card EXTRA: 230€, Loyalty Card VIP: 350€

 

Δωροκάρτα ΚΘΒΕ – Art pass

 

Κάντε δώρο την art pass του ΚΘΒΕ και δώστε τη δυνατότητα στους αγαπημένους σας να απολαύσουν τις παραστάσεις του ΚΘΒΕ. Με κάθε art pass, παίρνετε δυο (2) εισιτήρια για οποιαδήποτε παραγωγή του ΚΘΒΕ (εξαιρούνται η παιδική και η βρεφική σκηνή), για οποιαδήποτε ημέρα και ώρα και για οποιαδήποτε θέση, στην τιμή των 30€. Η κάρτα ισχύει έως 31 Μαΐου 2024.
Η προπώληση μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά είτε από τα εκδοτήρια του ΚΘΒΕ (Τ. 2315 200 200)

 

 

START THINKING GREEN

Στο πλαίσιο της οικολογικής πολιτικής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος τα ψηφιακά προγράμματα των παραστάσεών του
πωλούνται σε ψηφιακή μορφή σε προνομιακή τιμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *