Κ.Ο.Θ UNDERGROUND”! στο BLOCK 33 -ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΙΑΦΟΡΑ

     
1.      Είκοσι σύνολα από μουσικούς της Κ.Ο.Θ. ή με συμμετοχή τους, παίζουν: ροκ, ποπ, τζαζ, μουσική δωματίου, αρχαία ελληνική μουσική, οθωμανική μουσική, τάνγκο, μουσική κινηματογράφου, αυτοσχεδιάζουν και παρουσιάζουν πρωτότυπες  μουσικές για σύνολα  κρουστών παράλληλα με προβολές, χορό και θεατρικά  δρώμενα.
2.      Συμμετοχή των Actup trioARTefactsCaja secretamodernensembleStudioflamengo Pellizcoventus ensemblepaulus quintet, χάλκινα της Καστοριάς(το φεστιβάλ ανοίγει πλέον και σε σχήματα της πόλης στα οποία δε συμμετέχουν απαραίτητα μουσικοί της Κ.Ο.Θ.).

3.      Έκθεση Φωτογραφίας ομάδας μελών του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ με τίτλο «Αυτά που έγραψα για μένα πάνω σε μένα» με φωτογραφίες τατουάζ των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, από την ομάδα φωτογραφίας της Θ. Κ. ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.
4.      Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Μπεχ Τσινάρ». Συμμετέχουν οι φωτογράφοι Κώστας Αργυριάδης, Στέργιος Καραβάτος, Κοσμάς Παυλίδης κι Αχιλλέας Τηλέγραφος. Επιμελητής της έκθεσης είναι ο Ηρακλής Παπαϊωάννου
5.      Παρουσίαση μιας μινιατούρας live cinema από ομάδα μελών της Θ.Κ. ΚΕΘΕΑΙΘΑΚΗ. Το project ανέλαβε η σκηνοθέτης Κορίνα Βασιλειάδου με τη συνεργασία του εκπαιδευτή της ομάδας θεάτρου της Θ.Κ., Παύλο Δανελάτο.
6.      Εκθέσεις εικαστικών κατασκευών κι installations από τους Barry Feldman,Γιώργο Ηλιάδη και Θάνο Στόκα.
7.      Εκθέσεις εικαστικών, κεραμικών και κατασκευών από μουσικούς της ΚΟΘ και τις δημιουργικές ομάδες της «ΙΘΑΚΗΣ».
8.      Έκθεση εκδόσεων  της παραγωγικής μονάδας γραφικών τεχνών του ΚΕΘΕΑ  «ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ».
9.      Εργαστήρι Graffiti για μικρούς και μεγάλους από το ΚΕΘΕΑ «Ανάδυση».
10.   Εργαστήρι κεραμικής για παιδιά από το ΚΕΘΕΑ «ΙΘΑΚΗ».
11.   Εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά  από το Θάνο Στόκα.
12.   Εργαστήρι Flamenco, από το Studio Flamenco Pelisco.
13.   Δρώμενα για παιδιά (αφήγηση παραμυθιού από Family Sound Machine και Idee fixe, τσίρκο του δρόμου από τους Kids In Action, μουσικές εκπλήξεις, mobileschool από την PRAKSIS και την ΑΡΣΙΣ κτλ).
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
1. Plusnminus collective με το Σάκη Παπαδημητρίου. Στην συναυλία αυτή η PMCθα συνεργαστεί, σε ορισμένα κομμάτια, για πρώτη φορά επί σκηνής με τον πιανίστα και συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται αποκλειστικά έργα Ελλήνων συνθετών, όπως του Ξενοφώντα Αβράμογλου, του Σάκη Παπαδημητρίου και του Γρηγόρη Τσάτσου. Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα 23.00.
2. Μουσικοί της ΚΟΘ συνεργάζονται με γνωστούς μουσικούς και τραγουδιστές της πόλης σε ένα αφιέρωμα στους Γιώργο Ζαμπέτα και Μανόλη Χιώτη. Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα 23.00.
 3. Συναυλία του Ross Daily. Ο Ross Daly μαζί με τους συνεργάτες του, Κέλυ Θωμά(λύρα) και Γιώργη Μανωλάκη (λαούτο, φωνή) θα παίξουν παλιές και νεότερες συνθέσεις τους, επηρεασμένες τόσο από την Κρητική μουσική όσο και από άλλες μουσικές παραδόσεις της Ανατολής. Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα 23.00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *