Συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε για το 2023 έτος Πρόληψης για την υγεία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΑΡΤΙΟΣ Πανεπιστημιακά ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΓΕΙΑ

Συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε για το 2023 έτος Πρόληψης για την υγεία.

 

Η εταιρεία Health Marketing και το περιοδικό Health More (μέλοι του Innovation G Marketing & Communication Group AE) παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου τα αποτελέσματα της έρευνας για το 2023 έτος Πρόληψης.

 

Η Συνέντευξη τύπου παρουσία των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαρτίου του 2023 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου.

 

Έγινε αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας κοινής γνώμης, σε θέματα Πρόληψης της υγείας και ακούστηκαν οι απόψεις των επιστημόνων για τα αποτελέσματα της με αντικείμενο τη Διερεύνηση και Αξιολόγηση της Συμπεριφοράς του Κοινού ως προς την Πρόληψη της Υγείας.

 

Παράλληλα θα παρουσιάστηκαν οι δράσεις του προγράμματος «2023 ΕΤΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΡΟΛΑΒΕ & ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ», που αποβλέπουν στην ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση του κοινού σε θέματα Πρόληψης της Υγείας.

 

To Πρόγραμμα υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, τη συνεργασία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, την επιστημονική συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής, Κοινωνικής – Προληπτικής Ιατρικής και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής ΑΠΘ – ΓΝΘ Ιπποκράτειο και του Αιματολογικού Τμήματος του Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *