Παρουσίαση των πεπραγμένων του 2022 από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας (Δείτε το βίντεο)

VIDEO ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας:

Το φυσικό αέριο ήταν η πιο ανταγωνιστική λύση θέρμανσης και τον φετινό χειμώνα Τα πεπραγμένα του 2022 αλλά και τις προβλέψεις για τη φετινή χρονιά παρουσίασε το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, σε δημοσιογραφική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μάϊου, δίνοντας έμφαση στην ισχυρή παρουσία της εταιρείας στην ελληνική αγορά ενέργειας.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Ιωάννης Μητρόπουλος, παρουσίασε τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς εστιάζοντας στη δυναμική του φυσικού αερίου ως προϊόντος, το οποίο, για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε η πλέον ανταγωνιστική και ασφαλής επιλογή για τη θέρμανση αλλά και την κάλυψη άλλων ενεργειακών αναγκών.

Ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε στις έντονες προκλήσεις που αντιμετώπισε ο κλάδος της ενέργειας, υπογραμμίζοντας ότι το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κατάφερε να μείνει θωρακισμένο, πετυχαίνοντας οικονομική ανάπτυξη και αύξηση του μεριδίου αγοράς τόσο στο φυσικό αέριο όσο και στο ηλ. ρεύμα. Βασικός άξονας της επιτυχημένης πορείας του είναι η φιλοσοφία της εταιρείας η οποία βάζει τον πελάτη πρώτο, εδώ και δύο σχεδόν αιώνες, χτίζοντας σχέσεις μαζί του που στηρίζονται στον σεβασμό και την εμπιστοσύνη.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Με τη στήριξη του μετόχου μας, τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, κάνουμε πράξη το όραμά μας να είμαστε στην πρώτη θέση της καρδιάς των καταναλωτών. Δουλεύουμε καθημερινά, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και σε υπηρεσίες για τους πελάτες,  με συνέπεια στην τιμολογιακή μας πολιτική και εκείνοι μας ανταμείβουν με το να παραμένουμε η πρώτη τους επιλογή.

Το Φυσικό Αέριο έχει πλέον μετασχηματιστεί σε μία εταιρεία υπηρεσιών καινοτομίας προς όφελος της κοινωνίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *