Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

SKG ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Εκπαιδευτικά Ευρωπαϊκή Ένωση ΜΑΡΤΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Είκοσι  Βέλγοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Thomas More University of Applied Sciences Business Unit, επισκέφθηκαν  τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο project με τίτλο “Travel Design Days” το οποίο πραγματοποιεί το πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον Βελγικό Tour Operator “Connections”, τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

 

Το project “Travel Design Days” είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της εκπαίδευσης και της τουριστικής βιομηχανίας, παρέχοντας πραγματικές εργασίες για τους μαθητές να σχεδιάσουν νέα ταξιδιωτικά προϊόντα.

 

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε την ξενάγηση τους, στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, συστήνοντάς τους την πόλη των 15 μνημείων UNESCO.

 

Οι φοιτητές κατά τη διάρκεια της ξενάγησης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την γαστρονομία της, να έρθουν σε επαφή με την παράδοση της Θεσσαλονίκης και να περιηγηθούν σε γραφικές γειτονιές της έτσι ώστε να έχουν μία σφαιρική εικόνα του προορισμού.

 

Το project ξεκίνησε τον  Φεβρουάριο του 2024 και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2024, περιλαμβάνοντας  ένα ταξίδι στην Ελλάδα, Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

 

Οι φοιτητές θα  σχεδιάσουν οι ίδιοι το τουριστικό προϊόν «Θεσσαλονίκη» , θα το παρουσιάσουν σε κριτική επιτροπή και ο ταξιδιωτικός  πράκτορας “ Connections” (https://www.connections.be/) θα το διοχετεύσει στην τουριστική αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *