Το 8ο Ταράτσα Film Festival Larisas έρχεται 7 – 12 Ιουλίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΙΟΥΛΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ Ιούνιος ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ
Για 8η χρονιά οι ταράτσες της Λάρισας μετατρέπονται σε θερινούς κινηματογράφους! Το Ταράτσα Film Festival Larisas έρχεται 7 – 12 Ιουλίου με νέες συνεργασίες, ταινίες από διεθνή Φεστιβάλ, καλεσμένους σκηνοθέτες και πολλά δρώμενα.
Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης (ΣΙΚΑΕΛ-Σύνδεσμος Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας) ανεβαίνουμε σε τέσσερις ταράτσες και απολαμβάνουμε ταινίες από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Δράμας και το Μεσογειακό Φεστιβάλ.
Συγκεκριμένα:
Κυριακή 7 Ιουλίου: Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «The Other Half» του Γιώργου Μουτάφη, παρουσία του σκηνοθέτη (Πολυχώρος Τέχνης – Εκδόσεις Πρεβέντη ) @εκδόσεις πρεβέντη
Δευτέρα 8 Ιουλίου: Προβολή ταινιών από το Drama International Short Film Festival – Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας (Καφενειον Η ΓΗ).
Τρίτη 9 Ιουλίου: Προβολή ταινιών από το Μεσογειακό Φεστιβάλ (UPPER).
Τέταρτη 10 Ιουλίου: Προβολή ταινιών από το Μεσογειακό Φεστιβάλ (Monkey & Donkey Urban Coffee).
Πέμπτη 11 Ιουλίου: Προβολή ταινιών από το Drama International Short Film Festival – Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας ( Κλίμαξ )
Παρασκευή 12 Ιουλίου: Guest Αφιερώματα+ (Καφενειον Η ΓΗ).
Καλεσμένοι ο σκηνοθέτης Κυρηναίος Παπαδημάτος και η δημιουργός Mary Klampoura. Θα γίνει προβολή των ταινιών τους και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 21.00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους . Να σημειωθεί ότι οι ταινίες απευθύνονται σε ενήλικο κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του Τaratsa Film Festival Larisas στο Facebook & Instagram.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *