Πολυχώρος αθλητισμού και πολιτισμού WE, «Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το μισοφέγγαρο» για παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικο κοινό.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Παραστάσεις για παιδιά 12+ χρονών και ενήλικες
Κυριακή 22, Κυριακή 29 και Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 | Στις 21:00


To ParaMana Puppet Theatre παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 22 και 29 Νοεμβρίου και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 21:00 στον πολυχώρο αθλητισμού και πολιτισμού WE, την παράσταση «Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το μισοφέγγαρο» για παιδιά άνω των 12 ετών και ενήλικο κοινό. 

Η παράσταση βασίζεται στο γιαπωνέζικο παραμύθι  Tsuki no Waguma – The Crescent Moon Bear, ένα διαχρονικό παραμύθι για ενήλικες που ταξιδεύει τους θεατές στον Πόλεμο των Χαρακωμάτων αναδεικνύοντας τις μη αναστρέψιμες συνέπειες του. «To κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το μισοφέγγαρο» είναι μία παράσταση μοναδική του είδους της από άποψη τεχνικής και εξοπλισμού στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια παράσταση σύγχρονου πειραματικού θεάτρου σκιών με τρισδιάστατη απεικόνιση σκιάς και προβολές από έναν αυτοσχέδιο χειροκίνητο προτζέκτορα. Η αφήγηση γίνεται ζωντανά και επενδύεται από ηλεκτρονική μουσική ειδικά γραμμένη για την παράσταση.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά
Fb event: ParaMana Puppet Theatre Παραστάσεις για Παιδιά 12+ & Ενήλικες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *